Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premier League va fi primul campionat de fotbal din lume care va utiliza tehnologia Hawkeye!

Publicat:

Cand vine de fotbal, englezii sunt mereu primii! va fi primul campionat din lume care va utiliza tehnologia Hawkeye pentru a stabili cu exactitate daca mingea a depașit sau nu linia porții.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

CAMPIONAT DE FOTBAL Adrian Rus pe lista preliminara a lui Edi Iordanescu

16:50, 20.05.2024 - Edi Iordanescu a anunțat lotul preliminar al „stranierilor” pentru cele doua meciuri amicale, cu Bulgaria și Liechtenstein, premergatoare participarii la turneul final a lui EURO.  The post CAMPIONAT DE FOTBAL Adrian Rus pe lista preliminara a lui Edi Iordanescu first appeared on Informatia Zilei .

Fotbal: Portarul Ederson (Manchester City), accidentat, rateaza ultimele doua meciuri in acest sezon

22:25, 16.05.2024 - Brazilianul Ederson, portarul lui Manchester City, va rata meciul final din Premier League, in care City poate fi incoronata campioana, dar si finala Cupei Angliei impotriva lui Manchester United, din cauza unei fracturi in zona oculara, scrie EFE, potrivit Agerpres.

Modelul Wrexham FC, dar pe dos » O echipa din liga a cincea viseaza sa ajunga sus, cu ajutorul fanilor

12:50, 30.04.2024 - Caledonians Braves joaca in cea de-a cincea liga valorica din Scoția. Este un mic club ai carui acționari majoritari sunt fanii care, la nivel local, nu sunt decat vreo 500 la numar. Dar, inspirați de recentele povești de succes din fotbal, cum ar fi Wrexham, sprijinita de banii unor vedete de peste…

Cluburile suedeze resping tehnologia VAR in fotbal! Decizia de a nu implementa sistemul de arbitraj video

17:31, 26.04.2024 - Ligile profesioniste de fotbal din Suedia nu vor implementa sistemul de arbitraj video (VAR) dupa ce cluburile si-au exprimat opozitia fata de aceasta tehnologie, a declarat presedintele Federatiei suedeze de fotbal (SvFF), Fredrik Reinfeldt, scrie Reuters.

Premier League va introduce tehnologia de detectare a ofsaidului semi-automat

11:50, 12.04.2024 - Premier League, organizatorul campionatului englez de fotbal, va introduce din sezonul viitor tehnologia de detectare a ofsaidului semi-automat in speranta de a reduce timpii necesari pentru decizii in arbitrajul video (VAR), informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Fotbal, Liga 5-zona Campia Turzii: UST Cornești se impune la Tritenii de Jos și obține astfel victoria cu numarul 14 in aceasta ediție de campionat!

19:40, 07.04.2024 - Dupa o repriza incheiata la egalitate, „lidera” UST Cornești a reușit sa caștige la limita, scor 1-0, pe terenul celor de la Unirea Tritenii de Jos și astfel a obținut victoria cu numarul 14 din tot atatea meciuri jucate. La polul opus, formația de pe ultimul loc al clasamentului, AS Urca, a obținut…

Ziua Jandarmeriei Romane 2024, in Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

17:20, 28.03.2024 - Ziua Jandarmeriei Romane 2024, in Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Ziua Jandarmeriei Romane 2024, in Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Romane in Alba Iulia. Jandarmii…

Southgate, vazut de Gary Neville ca solutia cea mai buna pentru Manchester United

15:50, 21.03.2024 - Fostul fundas Gary Neville considera ca selectionerul echipei de fotbal a Angliei, Gareth Southgate, ar fi cea mai buna solutie pentru Manchester United, dupa plecarea actualului antrenor, Erik ten Hag, transmite DPA, potrivit Agerpres. Viitorul lui ten Hag este pus sub semnul intrebarii de noul…


Ce parere ai despre aceasta stire?