Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prelungirea stării de alertă în Sectorul 1, aprobată de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă

Publicat:

pentru Situatii de 1 a aprobat, duminica, prelungirea starii de alerta pe raza sectorului, iar hotararea a fost trimisa prefectului Capitalei, care urmeaza sa ia o decizie.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pompierii, in alerta: Mai multe garaje cuprinse de un incendiu

19:55, 05.05.2024 - Pompierii militari si civili intervin, duminica, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins mai multe garaje in localitatea Sanmartin, existand riscul ca focul sa se extinda la o casa din apropiere, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Harghita.

Un om a murit in noaptea de Inviere, in incendiul pornit de la o lumanare, care i-a cuprins apartamentul, in București

11:46, 05.05.2024 - Un incendiu puternic s-a produs in noaptea de Inviere intr-un apartament situat la etajul al 12-lea al unui bloc din Sectorul 4 al Capitalei. O persoana a fost gasita carbonizata in balconul locuinței afectate, a transmis IGSU, citat de agenția Mediafax.Primii pompieri care au ajuns la locul intervenției…

Incendiu puternic la fațada unui bloc in construcție

14:10, 29.04.2024 - Un bloc aflat in construcție din zona de nord a Capitalei a fost cuprins luni de un incendiu puternic, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgența București-Ilfov, precizand ca nu exista victime. Conform ISU, incendiul s-a produs la izolația cladirii aflate in construcție de pe strada Daniel…

Alerta la Slanic, unde o strada s-a surpat. Masurile luate de autoritați / FOTO

22:11, 25.04.2024 - Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova s-a reunit in aceasta dupa-amiaza pentru a analiza situatia de la Slanic, unde pamantul s-a tasat si s-a format un crater cu adancimea de aproximativ 2 metri, pe o suprafata de peste 60 de mp. Potrivit DSU, au fost adoptate urmatoarele masuri preventive:

ALERTA - Ciolacu: Eu am și un plan 'D' pentru candidatul la București / Cred ca perioada de independența a trecut / Piedone, subiect inchis (video)

13:20, 19.04.2024 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, despre eventualitatea ca medicul Catalin Cirstoiu sa nu mai fie candidatul comun al PSD-PNL la primaria Capitalei, ca are mai multe scenarii de rezerva și a spus ca in opinia sa „perioada de independența a trecut”.

Incendiu la o casa veche din centrul Capitalei. Intervin zece autospeciale de pompieri FOTO VIDEO

19:30, 10.03.2024 - Un incendiu a izbucnit, duminica seara, la un imobil dezafectat de pe strada Vasile Lascar, in sectorul 2 al Capitalei, la fata locului intervenind zece autospeciale de pompieri, informeaza reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Alerta in toata Romania. Miercuri vor suna alarmele aeriene. Ce semnifica fiecare sunet?

19:35, 27.02.2024 - "Cu scopul preintampinarii panicii și pentru buna desfașurare a exercițiului, va informam ca miercuri, 28.02.2024, in intervalul orar 10:00-11:00, se desfașoara antrenamentul de alarmare publica, denumit generic Miercurea Alarmelor. ”In perioada vizata, locuitorii Capitalei si cei din judetele tarii…


Ce parere ai despre aceasta stire?