Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prăjitură cu vișine. Gătește cu noi rețete delicioase!

Publicat:

Vrei sa nu dai prea mulți bani pe mancare, dar sa ai o alimentație variata și sanatoasa? In loc sa mergi la restaurant, mai bine gatește acasa. Vei avea control total asupra ingredientelor și te vei putea bucura și de aprecierea familiei sau a prietenilor. Incearca rețetele noastre și te vei convinge! Azi, prajitura cu vișine. 2017. Ce note s-au luat in fiecare județ Prajitura cu vișine Ingrediente:  250 g faina, 12 linguri ulei, 12 linguri apa, 1/2 pliculeț praf de copt, un praf sare; umplutura: 700 g vișine fara samburi, 110 g zahar, un plic de zahar vanilat Preparare:…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…

Rama pentru Copt și Prajituri prezinta o rețeta-inspirație pentru masa de Paște, un cozonac care va completa perfect masa de sarbatori.

12:45, 23.04.2024 - COZONAC TRUNCHI DE CON Timp de pregatire: 45 minuteINGREDIENTEPentru aluat:300 gr margarina Rama pentru Copt și Prajituri300 gr de zahar tos2 plicuri de zahar vanilat5 oua1 lingurita de praf de copt300 gr de faina fina200 gr mix de fructe uscate, nuca și ciocolataPentru decor:100 gr de ciocolata de…

Rețete speciale. Șuberec rețeta turceasca-tatareasca din Dobrogea

17:00, 04.04.2024 - Ce ingrediente folosim pentru rețeta de șuberec?Ingrediente pentru 6 porții de cate 150 g fiecareIngredientePentru aluat250 g de faina1 varf de lingurita de sare150 ml de apa50 g de faina pentru modelatPentru umplutura250 g de carne tocata de vita, oaie, miel sau pasaresare1 lingura cu varf de iaurt…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Pogacele cu branza și unt. Rețeta pentru gustari delicioase

11:15, 11.03.2024 - Rețeta se prepara ușor, din ingrediente simple și foarte accesibile, iar pogacelele ies moi și pufoase, dar și foarte gustoase.Aceste pogacele de casa pot fi preparate și pentru pauza de masa de la birou. Sunt ideale și pentru momentele cand vin prietenii in vizita și stați la povești sau urmariți emisiunea…

Rețeta mucenici moldovenești insiropați

09:20, 07.03.2024 - Pe data de 9 martie, in calendarul ortodox se praznuiesc Sfinții 40 de Mucenici, motiv pentru care gospodinele din toate colțurile țarii pregatesc rețete de mucenici. Mai jos iți spunem care sunt cele mai bune rețete pentru mucenici moldovenești insiropați.Mucenici pufoși, mucenici fierți in zeama sau…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Cum sa faci coji de eclere acasa

09:05, 20.02.2024 - Unul dintre cele mai consumate deserturi aromate, eclerele pline de crema fina, pot fi facute și acasa. Cojile de eclere se pregatesc din cateva ingrediente, insa cel mai important este sa respecți cațiva pași simpli. Iata cum sa faci coji de eclere acasa.Eclerul este unul dintre cele mai populare și…


Ce parere ai despre aceasta stire?