Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prăjitură cu ciocolată şi foi de napolitană

Publicat:

De ce ai nevoie pentru prajitura cu ciocolata și foi de napolitana

4 foi de napolitana

125 ml frișca lichida

250 g frișca batuta

250 g ciocolata neagra

50 g ciocolata alba

Cum se prepara prajitura cu ciocolata și foi de napolitana

Incalzești frișca lichida, adaugi ciocolata neagra tocata, amesteci pana cand se omogenizeaza, apoi dai deoparte și lași crema 10 minute, pana cand ajunge la temperatura camerei. Adaugi frișca batuta, cat mai rece, și amesteci.

Pui o foaie de napolitana intr-o tava dreptunghiulara, adaugi un strat de crema, apoi continui…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Desertul Fontainebleau: Fraguțe cu crema de branza și frișca

09:56, 14.05.2024 - Este sezonul capșunilor iar deserturile noastre preferate aproape toate conțin macar fructe, daca nu și ciocolata pe langa fructe. Una dintre cele mai bune combinații, de altfel, este exact ciocolata cu capșuni, dar in ce privește preferințele, parca sta

Rețeta de prajitura Seara de Mai 

16:56, 11.05.2024 - Aceasta prajitura se topește in gura, oferind un blat pufos și o umplutura delicioasa de ciocolata. Iata cum poți prepara aceasta minunație chiar și ca incepator in bucatarie.(sursa:https://www.delicatese.net/). Ingrediente pentru blat: 4 oua 1 cana (200 ml) zahar pudra 1 cana faina 3 linguri pudra…

Cu ce sa amesteci fasolea batuta pentru un plus de savoare. Nu ai cum sa dai greș cu rețeta asta

22:00, 09.05.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate tradiționale romanești. Se pregatește destul de rapid și nu aveți nevoie de multe ingrediente. Insa, pentru a avea un plus de savoare, trebuie sa știți cu ce sa amestecați fasolea batuta. Ingredientele pe care le folosesc gospodinele din Moldova!…

Vinerea Mare, ziua rastignirii lui Iisus Hristos, zi de post negru. Rugaciunea care se rostește in Vinerea Patimilor

07:05, 03.05.2024 - Vinerea Mare, ziua rastignirii lui Iisus Hristos, zi de post negru. Rugaciunea care se rostește in Vinerea Patimilor Vinerea Mare: utima vineri din Postul Pastelui se numeste Vinerea Patimilor sau Vinerea Mare. Este ziua in care Iisus a fost biciuit, scuipat si rastignit pe cruce intre doi talhari.…

VIDEO: Secretul unui gulaș perfect, in cea mai vizitata comuna din Alba. Cum se prepara mancarea tradiționala maghiara la Rimetea

20:05, 19.04.2024 - VIDEO: Secretul unui gulaș perfect, in cea mai vizitata comuna din Alba. Cum se prepara mancarea tradiționala maghiara la Rimetea Secretul unui gulaș perfect, in cea mai vizitata comuna din Alba. Comuna Rimetea este celebra pentru ospitalitate, peisaje pitorești superbe și gulaș. Cei care trec prin…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…


Ce parere ai despre aceasta stire?