Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prăjitura Cenușăreasa cu nucă. Rețetă pentru zilele de sărbătoare

Publicat:

Incep sarbatorile, iar prajiturile nu au cum sa-ți lipseasca de case. Noi avem o soluție in materie de rețete de prajituri: Cenușareasa cu nuca. Iata de ce ingrediante ai nevoie și care e modul de preparare. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum vor funcționa instituțiile educaționale in zilele de sarbatoare din luna mai

13:00, 26.04.2024 - In contextul zilelor de sarbatoare nelucratoare din luna mai instituțiile educaționale din Capitala, școli primare-gradinițe și gimnazii-gradinițe, vor activa dupa programul special. {{743855}}In ajunul zilelor de sarbatoare 30 aprilie și 08 mai, 2024 instituțiile vor activa conform programului de activitate…

Rețeta de prajitura cu vișine și nuca. Desert delicios pentru zilele de post

23:55, 07.04.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert delicios, dar nu știi ce sa pregatești in zilele de post? Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu vișine și nuca. Iata cum trebuie sa procedezi, pas cu pas. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Super-vacanța de primavara data de guvern romanilor

07:00, 03.04.2024 - Romanii beneficiaza in anul 2024 de 17 zile de sarbatoare legala, in care practic nu iși vor desfașura activitatea la locul de munca. Anul acesta vacanța de 1 Mai continua cu zilele libere dedicate Sarbatorilor Pascale – 6 zile in total (1-6 mai)Zece din cele 17 zile nelucratoare de sarbatoare…

VIDEO | „Muschiuletul de padure” sau mancarea de urzici, o reteta veche de peste 100 de ani culeasa din satul Talasman

01:10, 27.03.2024 - BUCATAREALA…Zilele acestea in padurea de la Talasman din comuna Vinderei este zarva mare. In rezervatia naturala unde cresc singurii ghiocei protejati din Romania, culegatorii de urzici dau navala. Ce e mai bun in post decat o mancare care sa contina urzici? Fie ca sunt puse in borsul cu cartofi sau…

Cum va activa „Poșta Moldovei” in zilele de sarbatoare. Vezi graficul

19:45, 06.03.2024 - I.S „Poșta Moldovei” aduce la cunoștința urmatoarele informații privind programul de activitate a subunitaților poștale in zilele de sarbatoare. Astfel, pe 8 martie a fost declarata zi de odihna.

Rețeta de hamburger marinat. Preparatul ideal pentru zilele petrecute in familie

22:35, 27.02.2024 - Mancarea de tip fast-food este foarte populara, dar are și o mulțime de calorii. Daca preferi sa gatești acasa. Rețeta de mai jos este perfecta pentru tine și vei fi sigur ca știi ce consumi. Poți adauga și cartofi prajiți sau alta garnitura pentru o masa perfecta.

Rețeta de tort cu portocale. Desertul este delicios pentru zilele speciale petrecute in familie

11:20, 11.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert delicios, atunci pregatește tortul cu portocale. Este un desert delicios pentru zilele speciale petrecute in familie. Acest preparat va reuși cu siguranța sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Vechi credințe și superstiții despre luna februarie. Ce nu faceau femeile in zilele de sarbatoare

15:55, 05.02.2024 - Luna februarie este cea mai scurta din an, dar și cea mai bogata in sarbatori și superstiții. Astfel, pe 2 februarie sarbatorim „Ziua ursului”, Stretenia sau Filipii de iarna, dar este și o sarbatoare creștina, respectiv „Intampinarea Domnului”


Ce parere ai despre aceasta stire?