Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povești de familie, sezon 2, episodul 69, 2 iunie 2022. La ce duce politețea greșit înțeleasă

Publicat:

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor intamplari ce pot deveni adevarate lecții de viața. Descopera ce s-a intamplat in episodul difuzat in data de 2 iunie 2022.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Ce echipa a caștigat battle-ul cu numarul 5. Actorii din serialul „Bravo, tata!” au degustat preparatele / VIDEO

22:15, 30.04.2024 - Episodul 19 al sezonului 13 de la Chefi la cuțite, difuzat pe data de 30 aprilie 2024, a fost unul cu o proba extrem de grea, care le-a dat batai de cap atat concurenților, cat și juraților. Actorii din serialul „Bravo, tata!” au degustat preparatele și au decis! Iata ce echipa a caștigat battle-ul…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 15 din sezonul 3. Carmen Ionescu: „Urlu, racnesc, dar imi place! Sunt turbata!”

23:05, 25.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 14 din sezonul 3. Mara Oprea: „Mama era singura care știa, n-am spus nimanui”

23:05, 18.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 13 din sezonul 3. Vlad Gherman: „Cel mai indrazneț lucru a fost s-o cer pe Oana!”

23:05, 11.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 11 din sezonul 3. Ioana Blaj: „M-am pregatit pentru actorie fara sa știe nimeni!”

23:06, 28.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 6 din sezonul 3. Alecsandru Dunaev: „M-am nascut pe mal de Dunare și nu știu sa inot!”

23:05, 22.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Medic de familie, despre gripa de sezon: „O epidemie mai severa ca acum nu țin minte sa fi vazut in ultimii zece ani!”

15:25, 18.02.2024 - Un medic de familie trage un semnal de alarma in privința numarului foarte mare de cazuri de gripa inregistrate in acest sezon, in special la copii. Epidemia este considerata cea mai grava din ultimii zece ani.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 4, sezonul 2. Anda Sarbei: „Primii bani pe care i-am caștigat au fost 2 dolari”

23:00, 09.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?