Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povești de familie, sezon 2, episodul 56, 16 mai 2022. Teona și Carina, despre aparențe, lipsuri, familie și fugă

Publicat:

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor intamplari ce pot deveni adevarate lecții de viața. Descopera ce s-a intamplat in episodul difuzat in data de 16 mai 2022.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

A debutat episodul final al serialului „Shogun” pe Disney+. Intregul sezon al palpitantului serial este disponibil acum pentru vizionare

19:11, 24.04.2024 - „Shogun” a cucerit inimile telespectatorilor – atenția extraordinara acordata detaliilor, scenariul excelent și peisajele impresionante sunt doar cateva dintre elementele care asigura o experiența incredibila pentru oricine decide sa vizioneze acest serial. Intriga politica din Japonia feudala a secolului…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 13, sezonul 2. Cristian Neacșu: „Primul meu job a fost sa vand apa plata!”

19:30, 12.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

5 ingrediente pe care sa le incerci in acest sezon pentru o hidratare optima a tenului

14:50, 02.04.2024 - O piele bine hidratata este elementul cheie pentru un aspect sanatos și tanar. Pentru a obține un nivel optim de hidratare al pielii, este esențial sa alegi produse de ingrijire care conțin ingrediente eficiente in acest sens. Descopera in acest articol cinci dintre cele mai bune ingrediente pentru…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 10 din sezonul 3. Ilinca Goia: „E trist, dar e adevarat, a trebuit sa spun adevarul!”

23:05, 21.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 9 din sezonul 3. Roxana Vaduva: „Am intarziat la prima intalnire cu iubitul meu!”

23:00, 14.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 8 din sezonul 3. Alexandru Ion:„Am suferit pentru mine, dar m-am bucurat pentru Natanticu”

23:05, 07.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Cand incepe “O dragoste”, noul serial de la Kanal D. Povești de familie incurcate și o lupta permanenta intre stiluri de viața diferite

11:11, 13.02.2024 - Serialul turcesc “O dragoste”, o poveste captivanta despre puterea iubirii, va avea premiera luni, 19 februarie, la Kanal D, urmand sa fie difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00.Producția aduce in fața privitorilor povești de familie incurcate, o lupta permanenta intre stiluri de viața diferite,…


Ce parere ai despre aceasta stire?