Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

POVESTE INCREDIBILĂ! O adolescentă care a avut o relație cu TATĂL său vrea să se CĂSĂTORERASCĂ și să aibă COPII cu el

Publicat:

Fata din Michingan, SUA, al carei nume nu a fost facut public, a crescut fara tata de la varsta de patru ani. Dupa 12 ani, barbatul și-a regasit copila pe Facebook și au decis sa petreaca o saptamana impreuna.

In mod șocant, in acea saptamana cei doi nu au ținut cont ca sunt tata și fiica și au intreținut relații sexuale. Astfel, de la varsta de 16 ani, fata are o relație amoroasa cu tatal ei, iar despre mama ei spune ca este bipolara și are probleme psihice.

Mai mult, fara nicio rușine, tanara a povestit cum au fost partidele de sex intre ea și tatal ei.

”A venit totul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Disciplina pozitiva pentru copii. 6 metode pentru o relație bazata pe ințelegere și respect

19:20, 20.05.2024 - Disciplina pozitiva se bazeaza pe ințelegere, comunicare, respect pentru dezvoltarea abilitaților sociale și emoționale ale copilului. La baza acesteia stau dragostea și increderea, fiind excluse pedepsele.

Cei mai multi romani sunt pesimisti privind viitorul tarii

00:55, 23.04.2024 - • A crescut, totuși, numarul celor care cred ca lucrurile se indreapta intr-o direcție buna Puțin peste 30% dintre romani cred ca in Romania lucrurile se indreapta intr-o directie buna, procentul fiind in crestere fata de acum 10 ani, dar si fata de acum o luna, conform unui sondaj realizat de INSCOP…

FOTO – VIDEO: Simfonia culorilor, la Taul Zanelor din Muntii Calimani

11:20, 21.04.2024 - Unul dintre locurile musai de vizitat din județul nostru, in aceasta perioada, este Taul Zanelor din Munții Calimani. Peisajul, surprins in imagini minunate de catre Cornel Ciocan, este unul de poveste… Cornel Ciocan, un pasionat al fotografiei, fost cameraman la postul local de televiziune AS TV, ne…

Caz șocant in Iași! O fetita in varsta de patru ani a cazut intr-un iaz. Micuța e in stare grava, la spital

23:05, 05.04.2024 - Caz șocant in Iași! O fetița in varsta de patru ani a ajuns in stare grava, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, dupa ce a cazut intr-un iaz. Potrivit informațiilor, micuța a fost resuscitata de medici, iar acum este in coma și lupta sa traiasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?