Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poveste de Crăciun pentru copii: Ajutorul de Crăciun

Publicat:

Pe o pagina, piticii incarcau sania lui , pe alta ingerasii zburau pe langa ferestrele luminate ale oamenilor, iar apoi, pe o pagina intreaga – doar cu sania lui.... Si copii, copii, copii... Cat de mult isi dorea sa mearga sa se joace si el cu copiii, sa fie cu ei in acea zi de sarbatoare.

Dar cum? Cine va da voie unui urs sa intre in casa? Cine?

In acel moment, in camera intra ursoaica. Isi scutura cojocul de fulgii de nea si spuse:

– Vai ce iarna! Ce zapada! E timpul pentru un somn lung.

– O, mama, hai sa asteptam macar Craciunul!

–…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

FOTOSPION: Primele imagini cu noul Mercedes-Benz Clasa S facelift: grila frontala mai mare

14:31, 30.05.2024 - Mercedes-Benz se pregatește sa lanseze o versiune actualizata pentru etalonul sau, Clasa S. Noul Mercedes-Benz Clasa S facelift urmeaza sa fie lansat anul viitor, insa pana atunci putem vedea primele imagini spion cu viitorul model de lux. Din imagini putem vedea noul model ascuns sub camuflaj, insa…

USR: Open Budget, platforma interactiva cu ajutorul careia romanii pot vedea exact ce face statul cu banii lor,

17:10, 11.05.2024 - USR anunta ca Open Budget, platforma interactiva cu ajutorul careia romanii pot vedea exact ce face statul cu banii lor, realizata de Claudiu Nasui, a implinit 10 ani de existenta. 10 ani in care a aratat, intr-un mod usor de inteles, de unde vin si unde se duc banii pe care ni-i ia statul.

Aurora boreala ar putea aparea in Romania și la noapte. Unde și cum o poți vedea

12:15, 11.05.2024 - Aurora boreala a fost vizibila din Romania, in noaptea de vineri spre sambata, la o intensitate care nu a mai fost observata de sute de ani. Fenomenul spectaculos ar putea sa apara pe cer și la noapte, afirma dr. Adrian Sonka, astronom in cadrul Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”.

Care este legatura dintre Paște și iepure. Animalul a fost asociat cu mai multe zeitați antice

09:40, 04.05.2024 - Așa cum Moș Craciun a devenit sinonim cu Craciunul, sarbatoarea nașterii lui Isus, iepurașul de Paște a devenit unul dintre cele mai recunoscute simboluri ale Paștelui, sarbatoarea Invierii. Cum a ajuns iepurele, un animal asociat cu mai multe zeitați antice, sa devina un simbol al Paștelui

Cu proiectilul in curte

17:10, 20.04.2024 - Un barbat din Vedea, județul Giurgiu, a gasit, sambata, un proiectil exploziv, de calibru 75 mm, in timp ce sapa la fundația unei case. El a alertat autoritațile la 112. Proiectilul a fost ridicat și transportat in siguranta, urmand sa fie distrus.

Prefectul Silviu Cosa- Viitorul energetic al Constantei este promitator“

17:15, 22.03.2024 - Prefectul Silviu Cosa aduce in atentie potentialul energetic al Dobrogei, subliniind ca este mult mai mult decat o poveste frumoasa este o sursa reala de energie. Viitorul energetic al Constantei este promitator a punctat acesta in cadrul unei postari pe pagina de socializare. Iata postarea de pe pagina…

Copilul de 2 ani din Botoșani pierdut intr-o padure a fost externat. Mama: „Nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut noi”

14:05, 22.03.2024 - Poveste cu final fericit pentru familia micuțului de doar doi ani din Botoșani, care a fost gasit dupa 25 de ore de cautari. Radu Aryan Mahmood, din comuna botoșaneana Tudora, care a fost dat disparut duminica, 17 martie, va merge cu parinții sai in Anglia.

O noua poveste de iubire la Survivor All Stars? Cine sunt cei doi concurenti care s-ar fi indragostit nebuneste: „Pune-te pe masa”

00:20, 13.03.2024 - Se infiripa o noua poveste de dragoste la Survivor All Stars? Doi dintre concurenții competiției din Republica Duminica au o relație destul de apropiata, iar acest lucru a devenit un subiect de discuție in tabara Faimoșilor. Este vorba despre Zanni și Ana Porgras. Deși au mai participat la Survivor…


Ce parere ai despre aceasta stire?