Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Portarul Mike Maignan a revenit la antrenamentele lui AC Milan

Publicat:

Portarul francez Mike Maignan, inlocuit in ultimele cinci luni in poarta echipei de fotbal AC Milan de romanul , din cauza unei accidentari la pulpa piciorului stang, a reaparut, marti, pentru prima oara la un antrenament colectiv al campioanei Italiei, informeaza AFP, potrivit Agerpres.Maignan nu a efectuat decat prima sedinta de pregatire alaturi de coechipieri, in cadrul unei "reveniri graduale", a precizat clubul italian. "Este pentru prima oara cand el face un antrenament cu grupul", a adaugat purtatorul de cuvant al lui AC Milan.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Giroud si-a incheiat cariera la AC Milan cu un gol in remiza cu Salernitana din ultima etapa din Serie A

12:05, 26.05.2024 - Atacantul francez Olivier Giroud a inscris un gol spectaculos la ultimul sau meci pentru echipa AC Milan, sambata, in remiza de pe propriul teren cu Salernitana, 3-3, din etapa a 38-a si ultima a campionatului de fotbal al Italiei, informeaza AFP.

Italianul Jannik Sinner, locul 2 mondial, si-a reluat antrenamentele, chiar inainte de Roland Garros

08:51, 19.05.2024 - Jucatorul italian de tenis Jannik Sinner a revenit la antrenamente cu doar o saptamana inainte de turneul de Grand Slam de la Roland Garros (26 mai - 9 iunie).Jannik Sinner a revenit la antrenamente cu doar o saptamana inainte de Openul Frantei (26 mai - 9 iunie).

Fara licența PRO, Fabregas a promovat in Serie A cu echipa la care Henry e acționar

13:30, 11.05.2024 - Como a remizat cu Cosenza, scor 1-1, și a promovat in Serie A. A terminat sezonul pe locul doi in Serie B. Echipa antrenata de Cesc Fabregas (37 de ani), la care Thierry Henry deține acțiuni, a revenit in elita Italiei dupa 21 de ani. S-a terminat sezonul in Serie B și știm primele doua promovate. Parma,…

Serie A: Juventus vs Milan - Derby de Champions League la Torino

12:10, 27.04.2024 - Juventus - Milan, meci contand pentru etapa a 34-a din campionatul Italiei, este programat, sambata, 27 aprilie, de la ora 19:00, pe Allianz Stadium din Torino, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Inter „Made in Romania” » FABULOS! Noii campioni ai Italiei au sarbatorit in vestiar pe maneaua lui Ionuț Cercel: „Iali-iali-iali”

00:46, 23.04.2024 - Fotbaliștii celor de la Inter au sarbatorit titlul de campioni pe maneaua „Made in Romania”, interpretata de solistul Ionuț Cercel. AC Milan și Inter se duelau de la distanța pentru a-și antama titlul cu numarul #20. Cele doua mari rivale aveau fiecare cate 19 campionate pana in aceasta seara, cand…

Serie A: Milan vs Inter - Nerazurrii, la 90 de minute de titlul cu nr. 20

07:55, 22.04.2024 - Milan - Inter, meci contand pentru etapa a 33-a din campionatul Italiei, este programat, luni, 22 aprilie, de la ora 21:45, pe San Siro, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 2 si Prima Sport 1.

Portarul Manuel Neuer a revenit la antrenamentele echipei Bayern Munchen

15:00, 08.04.2024 - Portarul si capitanul echipei germane de fotbal Bayern Munchen, Manuel Neuer, a revenit la antrenamente, luni dimineata, inaintea meciului cu Arsenal, care va avea loc la Londra, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Mijlocasul Mason Mount a revenit la antrenamentele lui Manchester United

17:36, 12.03.2024 - Mijlocasul lui Manchester United, Mason Mount, a revenit marti la antrenament, dupa patru luni de absenta cauzata de o accidentare la gamba, scrie AFP, potrivit Agerpres. In varsta de 25 de ani, Mount a purtat tricoul lui Manchester de 12 ori de la transferul sau, de 60 de milioane de lire sterline,…


Ce parere ai despre aceasta stire?