Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Porcăriile“ românilor: cum se prepară caltaboşul, toba, lebărul şi sângeretele

Publicat:

Chiar daca astazi cei mai multi prefera sa le cumpere din magazine sau de la producatori, nu cu mult imp in urma aceste preparate se faceau aproape in orice gospodarie. Fiecare are un specific si o reteta in functie de zona din care provine.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inca un dosar marca "Portocala", spulberat de instanta! Pica pe rand porcariile de dosare deschise din razbunare!

11:30, 05.03.2021 - Inca o victima a paraditorului Mircea Negulescu Portocala a primit achitare intr-un dosar deschis din razbunare, pe probe false si declaratii mincinoase obtinute sub presiune si santaj. Jurnalistul Radu Adrian Ovidiu, cel care a indraznit sa scrie despre neregulile de la DNA Ploiesti din perioada…

Porcariile care vor ucide Mediasul – Jurnalul unui betiv din Medias

13:57, 12.09.2017 - Majoritatea mediesenilor sunt mandri (uneori inexplicabil) de orasul in care traiesc. Patriotismul local nu trebuie deloc neglijat. Daca ar fi directionat in mod inteligent, nu am avea niciun fel de gunoaie (umane sau de alta natura) prin Medias. Din pacate, majoritatii mediesenilor ii lipseste atitudinea.…

Cum se prepara corect lebarul. Aceasta este reteta traditionala pe care putine gospodine o mai stiu

10:08, 14.12.2016 - RETETA LEBAR. Lebarul (germ. Leberwurst) este un preparat traditional pe masa de Craciun. Este un cârnat pe baza de organe - în special ficat asezonat cu multe mirodenii, pregatit dupa diverse retete si foarte popular în multe tari din Europa. Citește mai departe...

Cum se prepara corect lebarul de porc pentru Craciun

20:12, 29.11.2016 -   Lebarul (germ. Leberwurst) este un alt preparat traditional pe masa de Craciun. Este un carnat pe baza de organe – in special ficat asezonat cu multe mirodenii, pregatit dupa diverse retete si foarte popular in multe tari din Europa. In Romania este pregatit mai ales in Transilvania insa…

Cum se prepara corect lebarul. Aceasta este reteta traditionala

13:53, 29.11.2016 - Lebarul (germ. Leberwurst) este un alt preparat traditional pe masa de Craciun. Este un cârnat pe baza de organe - în special ficat asezonat cu multe mirodenii, pregatit dupa diverse retete si foarte popular în multe tari din Europa. Citește mai departe...

Dosarul “Caltabosul”: Remes pierde procesul in care cere daune pentru divulgarea probelor

14:40, 15.12.2014 - Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes, a pierdut la Tribunalul Bucuresti procesul in care cere despagubiri de zece milioane de lei pentru divulgarea, in 2007, a probelor din dosarul “Caltabosul”, in care a dat in judecata SRTv, DNA, pe presedintele Traian Basescu si pe Rodica Culcer.…

DOSARUL CALTABOSUL - Decebal Traian Remes a pierdut la Tribunalul Bucuresti procesul in care cere daune pentru divulgarea probelor

14:45, 29.11.2014 - Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes, a pierdut la Tribunalul Bucuresti procesul in care cere despagubiri de zece milioane de lei pentru divulgarea, in 2007, a probelor din dosarul "Caltabosul", in care a dat in judecata SRTv, DNA, pe presedintele Traian Basescu si pe Rodica Culcer.…

CERERE DE ELIBERARE - Decebal Traian Remes, aproape de a fi pus in libertate la un an dupa ce a fost condamnat in „Dosarul Caltabosul”

09:00, 11.02.2014 - Decebal Traian Remes, fost ministru al Agriculturii, condamnat in februarie 2013 la trei ani de inchisoare ar putea fi pus in libertate astazi, 11 februarie. La mijlocul lunii ianuarie, Judecatoria Baia Mare a admis cererea de eliberare conditionata a lui Remes, insa procurorul Directiei Nationale Anticoruptie…


Ce parere ai despre aceasta stire?