Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Polonia: Trei persoane suspectate ca pregatesc acte teroriste au fost arestate

Publicat:

Serviciile poloneze de informatii (ABW) au arestat trei persoane acuzate ca strangeau fonduri pentru a finanta acte teroriste, potrivit parchetului din Bialystok (nord-est), scrie AFP.

Agentia poloneza de presa PAP afirma ca ar putea fi vorba de cetateni ceceni care aveau legaturi cu activitatile gruparii teroriste (SI).

"Astazi, tribunalul din Bialystok a ordonat arestarea pentru trei luni a trei persoane suspectate de colectare de fonduri pentru acte terorist", a precizat procurorul , care a refuzat sa ofere detalii suplimentare.

Intr-un…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polonia a arestat trei persoane care ar fi provocat mai multe incendii in regiuni din țara la ordinul Rusiei

20:35, 29.05.2024 - Polonia a arestat mai multe persoane suspectate ca au incendiat cladiri in regiuni din toata țara, acte teroriste care ar fi fost comise in sprijinul regimului de la Kremlin. Serviciile de securitate de la Varșovia a anunțat, miercuri, arestarea a trei suspecți.

Autoritațile poloneze au arestat patru suspecți de acte de sabotaj și spionaj in beneficiul Rusiei

19:00, 29.05.2024 - Serviciile de securitate ale Poloniei au arestat un barbat suspectat ca a incercat sa obtina fotografii cu vehicule militare care trec frontiera in Ucraina, precum si trei barbati acuzati ca au comis incendii la ordinul unei agenții secrete din Rusia, relateaza agenția de presa Reuters, preluata de…

Noua persoane, arestate in Polonia, sub acuzația de sabotaj la comanda Rusiei

20:40, 21.05.2024 - Noua persoane au fost arestate in Polonia sub acuzația de sabotaj la comanda Rusiei. Anunțul a fost facut de premierul polonez Donald Tusk. In paralel, polonezii investesc sume suplimentare in serviciile secrete.

Polonia sub presiunea serviciilor rusești: Au fost arestate noua persoane in legatura cu acte de sabotaj

12:01, 21.05.2024 - Polonia a arestat noua persoane in legatura cu acte de sabotaj comise in tara la ordinul serviciilor rusesti, a anuntat luni seara premierul Donald Tusk, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Donald Tusk anunța ca noua persoane acuzate de acte de sabotaj la comanda lui Putin au fost arestate

09:41, 21.05.2024 - Prim-ministrul polonez Donald Tusk a anunțat, luni, ca noua persoane au fost arestate recent in Polonia suspectate de acte de sabotaj in folosul serviciilor de informatii ruse, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

BREAKING Micuța Danka a fost ucisa / Doua persoane arestate

12:15, 04.04.2024 - Președintele Serbiei Aleksandar Vucic a anunțat ca fetița disparuta in urma cu 10 zile, Danka Ilici, a fost ucisa. Doua persoane au fost arestate. Poliția a arestat doua persoane suspectate ca au ucis-o pe micuța Danka și și-au marturisit crima, a declarat Vucic in sesiunea extraordinara a Guvernului…

Trei persoane arestate intr-o operațiune antiterorista la Mahacikala și Kaspiisk in Daghestan

07:35, 01.04.2024 - Autoritațile ruse au arestat duminica trei persoane in Republica Daghestan (Caucaz), acuzate de faptul ca au vrut sa pregateasca atentate, la zece zile de la un atac la o sala de concert, Crocus City Hall, linga Moscova, soldat cu 144 de morți, revendicat de Statul Islamic (SI), relateaza AFP. ”Trei…

Operațiune antiterorista in Turcia - Au fost arestați 147 de presupuși membri ISIS

14:30, 26.03.2024 - Autoritatile turce au arestat 147 de persoane suspectate de apartenenta la gruparea jihadista Statul Islamic, a anuntat marti ministrul turc de interne Ali Yerlikaya, in conditiile in care s-a aflat ca doi dintre presupusii autori ai atentatului de la sala de concerte din Moscova se intorsesera din…


Ce parere ai despre aceasta stire?