Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Polonia şi ţările baltice sunt gata să restrângă unilateral vizele pentru ruşi

Publicat:

Polonia si cele trei tari baltice iau in considerare interzicerea sau restrictionarea unilaterala a vizelor pe care le acorda cetatenilor rusi, daca nu exista un acord in acest sens la nivel european, informeaza miercuri .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Romania, printre țarile din UE cu cele mai multe ore lucrate intr-o saptamana

11:16, 31.05.2024 - Durata obisnuita a programului de lucru saptamanal al persoanelor cu varsta cuprinsa intre 20 si 64 de ani din Uniunea Europeana a fost anul trecut de 36,1 ore, in medie, potrivit datelor publicate de Eurostat. Astfel, exista diferente semnificative in randul statelor membre. Astfel cel mai mare numar…

Polonia ar putea trimite militari in Ucraina. Radoslaw Sikorski: „Nu ar trebui sa excludem nicio opțiune”

15:51, 28.05.2024 - Ministrul polonez de externe Radoslaw Sikorski a reiterat marți ca țara sa „nu ar trebui sa excluda” posibilitatea de a trimite trupe in Ucraina, relateaza France-Presse, potrivit news.ro.Intrebat despre posibilitatea de a trimite militari polonezi in Ucraina, Sikorski a raspuns ca „nu ar trebui sa…

Țarile NATO vecine cu Rusia vor ridica un „zid de drone”: „E ceva complet nou. Se va intinde din Norvegia pana in Polonia”

23:05, 24.05.2024 - Cele sase tari NATO vecine cu Rusia au convenit sa ridice un „zid de drone” pentru a-si apara frontierele de „provocari”, a anuntat vineri guvernul lituanian, transmite AFP, citata de Agerpres.

Ungaria, Gica contra cu noul pact

18:06, 11.04.2024 - Guvernul ungar a anuntat joi ca nu accepta pactul UE privind migratia votat miercuri de Parlamentul European si respinge atat sistemul de redistribuire a migrantilor inclus in acest pact, cat si contributiile financiare alternative pentru refuzul de a-i primi pe migrantii redistribuiti din tarile aflate…

Statele baltice se tem ca Rusia le va ataca folosind metode staliniste: „Nu avem unde sa ne retragem”

13:06, 31.03.2024 - Țarile baltice sunt ingrijorate de faptul ca Vladimir Putin ar putea profita de impulsul dat de razboiul din Ucraina pentru a cuceri un teritoriu in stil stalinist, potrivit unor rapoarte, relateaza The Standard.

Polonia, țarile baltice și Cehia cer un embargou european la cerealele provenite din Rusia și Belarus

15:35, 21.03.2024 - Miniștrii Agriculturii polonez, ceh, lituanian, leton și estonian au adresat Uniunii Europene o scrisoare in care cer instituirea unui embargou asupra cerealelor provenite din Rusia și din Belarus. Ei cer „acțiune” in fața „pericolului rus” din partea Europei și a statului francez.„In calitate de membri…

Romanii care lupta pe frontul din Ucraina au fost dați in urmarire de Rusia

11:05, 12.03.2024 - Peste 700 de voluntari straini care lupta pe front de partea Ucrainei, printre care se numara cetațeni din Romania, Țarile de Jos, Noua Zeelanda, Norvegia și Polonia, au fost dați in urmarire de Rusia, a anunțat Comitetul rus de Investigații, potrivit agenției ruse de presa TASS.

Veste uriașa in handbalul feminin - Romania, printre țarile care vor gazdui EURO 2026

12:50, 08.03.2024 - Romania se afla printre țarile care vor gazdui Campionatul European de handbal feminin din 2026, in urma unei decizii luate de Comitetul Executiv al Federației Europene de Handbal. Vor avea loc meciuri și in Cehia, Polonia, Slovacia și Turcia.


Ce parere ai despre aceasta stire?