Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poloiștii își prelungesc vacanța, „dubla” cu Steaua a fost amânată

Publicat:

Printre ele ar fi trebuit sa figureze și „dubla” confruntare AMEFA Arad – Steaua București, care insa a fost amanata, pentru ca echipa din Ghencea va intalni in 13 ianuarie, in propriul bazin, echipa germana Spandau Berlin, in runda a șasea din Liga Campionilor.
Astfel, vineri și sambata in singura liga de polo din țara au loc trei confruntari: Corona Sp. Stud. Brașov vs. CSM Oradea, Poli Cluj-Napoca vs. Dinamo și Crișul Oradea vs. Rapid.
AMEFA ocupa, la finele turului, locul 6, cu 12 puncte, in timp ce campioana Steaua se afla in fruntea ierarhiei, cu maxim de puncte, 42.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Petrolul – „U“ Craiova 2-3 | Ivaylo Petev: „Un meci bun pentru suporteri“

00:10, 01.03.2024 - Antrenorul Universitații Craiova, Ivaylo Petev, s-a bucurat pentru victorie, dar nu s-a declarat mulțumit de evoluția alb-albaștrilor. „Un meci bun pentru suporteri, nu și pentru antrenor. Nu am facut un meci rau, mai ales in prima parte, am avut ocazii. Ne-am propus sa nu mai repetam greșelile pe care…

LPF a anuntat vedetele etapei a 25-a din Superliga

10:50, 13.02.2024 - Detinatorii drepturilor tv si Liga Profesionista de Fotbal (LPF) desemneaza la finalul fiecarui meci cel mai bun jucator. Cum FCU si Universitatea Craiova nu au cunoscut gustul victoriei, evident ca nu au putut nici sa ofere cel mai bun jucator in partidele sustinute cu Otelul Galati, respectiv U Cluj.…


Ce parere ai despre aceasta stire?