Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Politraumatismele, cauza morţii elevei în vârstă de 13 ani care a căzut de la etajul 3 al unei vile din Buşteni

Publicat:

Medicii de la Serviciul de au finalizat necropsia in cazul elevei de 13 ani care a murit la Busteni dupa ce a cazut de la etajul 3 al unei vile.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

A fost stabilita cauza morții fetiței de 4 ani din Calarași și a buncii sale. Ultimele analize au clarificat situația

22:05, 02.05.2024 - Medicii au stabilit care este cauza morții fetiței de patru ani și a bunicii sale, din Calarași. Cele doua s-au stins din viața luni, in doua spitale diferite. In timp ce in cazul bunicii medicii au avut cateva ipoteze, in ceea ce o privește pe fetița de patru ani, nu a existat niciun indiciu! Iata…

O tanara in varsta de 24 de ani a sfarșit tragic, dupa ce a cazut de la etajul 15 al unui bloc. Fata a lasat un mesaj de adio: "Imi cer iertare..." / FOTO

14:06, 17.04.2024 - O tanara in varsta de 24 de ani a decis sa-și incheie socotelile cu viața, insa nu inainte de a lasa un mesaj de adio. Fata a scris cateva randuri pe pagina personala de Facebook, iar apoi ar fi decis sa se arunce in gol de la etajul 15 al unui imobil.

O femeie din Vaslui a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc. A fost gasita in stare conștienta

21:10, 13.04.2024 -  Incidentul a avut loc sambata dupa-amiaza, in municipiul Barlad, unde o femeie de 40 de ani a cazut de la etajul al patrulea. La locul incidentului a fost trimis un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanta Judetean Vaslui.  Femeia a fost gasita constienta, dar nu a putut preciza exact cum s-a produs…

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Caz infiorator in Brașov! O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8

17:00, 07.04.2024 - In inima Brașovului, un incident tragic a tulburat liniștea orașului. O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc de locuințe. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

O fetița de 4 ani este in coma dupa ce a cazut a doua oara in trei ani de la etajul 2

15:26, 04.04.2024 - O fetița de 4 ani din orasul argesean Mioveni este in coma dupa ce joi dimineata a cazut de la geamul apatamentului situat la etajul 2. In 2021, fetita a mai trecut printr-o experienta similara. Fetița era acasa cu mama ei, care nu-și explica accidentul. Femeia le-a povestit polițiștilor ca a instalat…

Un barbat in varsta de 70 de ani a cazut de la etajul 7 al unul bloc situat pe strada Poetului

08:31, 04.03.2024 - Un barbat in varsta de 70 de ani a fost gasit decedat in aceasta dimineața dupa ce a cazut de la etajul 7 al unui... The post Un barbat in varsta de 70 de ani a cazut de la etajul 7 al unul bloc situat pe strada Poetului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?