Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poliţist condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită

Publicat:

Un politist din cadrul Inspectoratului de Politie al judetului Constanta a fost condamnat, joi, de judecatorii , la 3 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita.

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Albaiulian de 22 de ani, condamnat la inchisoare cu executare, reținut de polițiști și dus la Penitenciarul Aiud

12:30, 02.05.2024 - Marți, 30 aprilie 2024, polițiștii Compartimentului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Alba au depistat și reținut un tanar de 22 de ani, din Alba Iulia, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis la data de…

DGA TULCEA: Agent de poliție condamnat definitiv, cu executare, pentru infracțiuni de corupție

16:00, 15.04.2024 - La data de 11.04.2024, Curtea de Apel Constanța a respins ca nefondat apelulformulat de catre inculpatul in cauza, la data faptelor agent de poliție in cadrulS.P.C.R.P.C.I.V. Tulcea, impotriva sentinței penale pronunțata de Tribunalul Tulcea și apronunțat hotararea definitiva impotriva acestuia, pentru…

Un polițist de la secția 4 din Cluj-Napoca a fost condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare pentru purtare abuziva. Și-a oprit bodycam-ul ca sa bata un reținut

13:10, 26.03.2024 - Continue reading Un polițist de la secția 4 din Cluj-Napoca a fost condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare pentru purtare abuziva. Și-a oprit bodycam-ul ca sa bata un reținut at Info real.

Un politist din Mississippi a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru ca a torturat doi afro-americani

08:51, 20.03.2024 - Un fost politist din Mississippi gasit vinovat pentru torturarea a doi afro-americani impreuna cu mai multi dintre colegii sai, a fost condamnat marti la 20 de ani de inchisoare, noteaza AFP.

Un clujean a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare dupa ce a amenințat mai mulți polițiști cu moartea. ”Pe limba de moarte ma jur ca va prind pe toti si va rezolv”

12:10, 11.03.2024 - Continue reading Un clujean a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare dupa ce a amenințat mai mulți polițiști cu moartea. ”Pe limba de moarte ma jur ca va prind pe toti si va rezolv” at Info real.

Victor Micula, condamnat la doi de inchisoare cu executare. Sentința Judecatoriei Oradea nu este definitiva 

13:50, 12.02.2024 - Judecatoria Oradea a decis sa-l condamne pe Victor Micula, fiul omului de afaceri Ioan Micula, la doi ani de inchisoare cu executare intr-un dosar de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.  

Țepar din Campeni, condamnat la inchisoare cu executare: A inșelat o femeie ca ii va construi o casa de lemn

20:06, 08.02.2024 - Țepar din Campeni, condamnat la inchisoare cu executare: A inșelat o femeie ca ii va construi o casa de lemn Un țepar din Campeni, cu mai multe dosare la activ, a fost recent condamnat de Judecatoria Lugoj. Este vorba despre Lucian Alexandru P., care a fost condamnat la inchisoare cu executare.  Cea…


Ce parere ai despre aceasta stire?