Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Politician moldovean: Tragedia din Odesa - genocid și "întoarcerea în vremurile hitleriștilor"

Publicat:

"Acoliții juntei de la Kiev, neonaziștii și radicalii, au organizat la Odesa un autodafe ritualic al susținatorilor federalizarii", - a declarat pe 5 mai, comentind cu privire la tragedia de la Odesa, liderul din Moldova , deputatul , transmite REGNUM.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu, intrebat daca e o rușine sa fii moldovean: Cu toții suntem made in Romania. A fost o gluma cu adevarat nereușita

18:55, 28.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, duminica, intrebat de jurnaliști daca e o rușine sa fii moldovean, ca toți suntem made in Romania, iar declarația ca Buzaul nu este in Moldova, care a starnit reacții virulente, a fost doar o gluma „cu adevarat nereușita” luata de pe Times New Roman.

Reacția lui Ciuca dupa declarațiile premierului Ciolacu privind Moldova: „Eu ma simt și moldovean. Buzaul este in Romania”

12:00, 27.04.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat sambata, despre declarațiile premierului Marcel Ciolacu referitoare la Buzau, ca „a lucrat aproape șapte ani și in Moldova și in Buzau” și ca „se simte și moldovean”. El a mai adaugat ca „s-a simțit roman și la Focșani, și la Suceava, și la Buzau, și la Craiova…

Un moldovean, reținut in timp ce aștepta un ucrainean care trecea inot Nistrul: Urma sa il cazeze pentru 2000 de dolari

15:30, 19.04.2024 - Un moldovean banuit in organizarea migrației ilegale a fost reținut in flagrant in zona frontiera. Barbatul ar fi organizat pentru un cetațean ucrainean migrarea ilegala din Ucraina in R. Moldova, inclusiv urmau sa asigure și șederea temporara in țara noastra.

Tragedia de la Crocus City Hall: MAE nu confirma ranirea unui cetațean moldovean

09:35, 28.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) dezminte declarațiile fostei bașcane a Gagauziei Irina Vlah, potrivit careia o femeie pe nume Olga Col, care ar fi originara din Moldova, a fost ranita in timpul atacului armat din Crocus Cit Hall, din Moscova. Contactat de NM pentru un comentariu, reprezentanții…

Tragedia de al Crocus City Hall: MAE nu confirma raninarea unui cetațean moldovean

08:35, 28.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) dezminte declarațiile fostei bașcane a Gagauziei Irina Vlah, potrivit careia o femeie pe nume Olga Col, care ar fi originara din Moldova, a fost ranita in timpul atacului armat din Crocus Cit Hall, din Moscova. Contactat de NM pentru un comentariu, reprezentanții…

Surpriza in Moldova? Maia Sandu ar pierde prezidențialele intr-un Tur II cu Igor Dodon/ Noul partid al lui Ilan Șor pe locul III (sondaj)

11:11, 22.03.2024 - Președinta Maia Sandu nu va lua al doilea mandat de președinta din turul I al unor eventuale alegeri prezidențiale, care ar avea loc duminica viitoare. Cel puțin așa au raspuns moldovenii intervievați in cadrul unui sondaj realizat de IMAS, in luna februarie. Datele studiului nu conțin insa opțiunile…

MAE moldovean interzice oficialilor ruși sa vina la o conferința de la Chișinau. Reacția Moscovei

20:21, 19.03.2024 - Ministerul moldovean de Externe interzice oficialilor ruși sa vina la Conferința regionala a Organizației pentru Alimentație și Agricultura (FAO) care va avea loc in luna mai in Rep. Moldova.

(video) Dodon: CFM intenționat este dusa la faliment, ca sa „o prihvatizeze” cineva ca Spinu. Ei duc motorina spre Ucraina, aduc cereale și sunt in pierdere?!

13:00, 17.03.2024 - „Calea Ferata din Moldova intenționat se falimenteaza, pentru ca mai tarziu sa o prihvatizeze cineva de tipul lui Spinu”, afirma fostul șef de stat, Igor Dodon, liderul PSRM, facand referire la „situația critica” prin care trece compania naționala de transport feroviar.


Ce parere ai despre aceasta stire?