Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Politia Rutiera anunta reguli noi in trafic pentru motociclisti si biciclisti

Publicat:

Conform noilor prevederi ale , conducatorilor de motociclete sau scutere le este interzis sa trasporte in spate persoane aflate sub influenta alcoolului. Cei care nu vor respecta acest amendament, vor primi amenzi de cel putin 240 de lei.

Cele mai multe reguli se schimba insa pentru biciclisti. Acestia nu vor mai avea voie sa circule in grup, ci se vor alinia in rand, asemenea oricarei coloane de masini. O alta schimbare apare si la traversarea pe trecerea de pietoni. Biciclistii vor fi obligati sa coboare de pe bicicleta atunci cand vor sa treaca pe partea cealata a…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

De 1 iunie, Ziua Copilului, se anunta restrictii de trafic in Constanta. Zonele vizate si intervalul orar

15:10, 30.05.2024 - In parcuri sau pe bulevarde, cu spectacole, mascote, activitati sportive, povesti sau ateliere de creatie, cu fete zambitoare si surprize nenumarate, Constanta ii va sarbatori pe cei mai mici dintre noi. Si pentru ca evenimentele sa se desfasoare in siguranta si nimic sa nu umbreasca bucuria celor mici,…

In Italia, noi reguli privind radarele pentru viteza

08:46, 29.05.2024 - In Italia intra in vigoare, incepand de miercuri, reguli noi privind amplasarea radarelor pentru viteza. Elena Postelnicu transmite din Roma: In Italia, de astazi prezenta radarelor auto trebuie sa fie semnalata clar cu cel putin un km inainte in afara oraselor, cu 200 metri – pe drumurile urbane –…

BANI PENTRU PROFESORI Noile reguli pentru gradația de merit 2024 au fost trimise spre publicare in Monitorul Oficial

16:06, 25.04.2024 - Calendarul și criteriile pentru acordarea gradației de merit 2024 au fost trimise spre publicare in Monitorul Oficial, dupa cum a anunțat ministrul Educației, Ligia Deca, pe pagina de socializare. The post BANI PENTRU PROFESORI Noile reguli pentru gradația de merit 2024 au fost trimise spre publicare…

Ne deplasam in siguranța: bicicliștii din Banat invața cum sa circule corespunzator in trafic

10:56, 18.04.2024 - Primavara aceasta vine cu un proiect inedit care iși propune sa promoveze mersul pe bicicleta in randul tinerilor, la Caransebeș. La sfarșitul acestei saptamani va avea loc evenimentul „Ne deplasam in siguranța”, cu scopul de a ajuta bicicliștii sa știe cum sa circule corespunzator in trafic.

NORME MAI FLEXIBILE IN TRAFIC Beneficiarii principali ai noii legislații

10:11, 10.04.2024 - De asemenea, conform Codului Rutier, trusa de prim ajutor trebuie inlocuita la intervale regulate. The post NORME MAI FLEXIBILE IN TRAFIC Beneficiarii principali ai noii legislații first appeared on Informatia Zilei .

Lege promulgata de președintele Iohannis: Reguli relaxate pentru motocicliști, tractoriști și vatmani

14:45, 09.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis a promulgat, marți, legea care excepteaza posesorii de permis pentru categoriile AM, A1, A2 si A de la obligatia de a avea supra lor triunghiuri reflectorizante, trusa de prim-ajutor si extinctor.

Centralele de apartament vor fi interzise. Ce prevad noile reguli care se aplica in toata Uniunea Europeana

14:00, 13.03.2024 - Centralele de apartament vor fi interzise. Parlamentul European a aprobat directiva. De anul viitor, statul nu mai poate subvenționa montarea acestor centrale, iar din 2040 nu mai este voie sa le instalezi.

Comisia Europeana avertizeaza companiile prezente pe piețele digitale ca trebuie sa respecte noile reguli

19:20, 07.03.2024 - Incepand de joi, Apple, Alphabet, Meta, Amazon, Microsoft si ByteDance, cei sase controlori de acces desemnati de Comisie in septembrie 2023, trebuie sa respecte pe deplin toate obligațiile UE.


Ce parere ai despre aceasta stire?