Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poliția Capitalei a dat lovitura: 13 persoane arestate, în rețeaua de furt din locuințe

Publicat:

Poliția Capitalei a anunțat, vineri, ca 13 persoane au fost arestate preventiv in dosarul care vizeaza mai multe furturi din locuințe.

Citește și: EXCLUSIV - Troc avansat in PSD: Locuri eligibile la parlamentare, la schimb cu securizarea unor primarii importante (surse)

„In urma activitațiilor desfașurate la data 09 septembrie a.c., de polițiștii Capitalei ce au vizat persoane care ar fi savarșit infracțiunile de furt din locuințe, precizam ca au fost reținute 13 persoane și fața de toate a fost emis mandat de arestare preventiva dupa ce au fost prezentate magistraților”, au transmis…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

13 persoane, arestate dupa ce au vandut droguri inclusiv unor minori. Unul dintre suspecti, cercetat si pentru viol

16:45, 18.06.2024 - Treisprezece persoane au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri, intr-un dosar instrumentat de politistii si procurorii DIICOT Neamt, dupa ce ar fi oferit gratuit si ar fi vandut diferite droguri unor consumatori din judet, inclusiv minori.

Trei persoane din R. Moldova, arestate in Franța: Ar fi aplicat pe ziduri, in Paris, graffiti cu sicrie și mesajul „soldat francez in Ucraina”

16:15, 08.06.2024 - Trei persoane din Republica Moldova au fost retinute si plasate in arest la Paris, fiind suspectate ca au aplicat pe ziduri sabloane de tip graffiti ce reprezinta sicrie, insotite de mentiunea "soldat francez in Ucraina", potrivit BFMTV, scriu stirileprotv.ro .

Noua persoane au fost arestate preventiv in cazul retetelor false cu Ozempic

11:31, 30.05.2024 - Noua persoane au fost arestate preventiv, iar alte patru au fost plasate in arest la domiciliu in dosarul retetelor false cu Ozempic, un medicament pentru diabet, folosit si la slabit. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti, iar procurorii au anuntat ca au contestat hotararea judecatorilor privind…

Donald Tusk anunța ca noua persoane acuzate de acte de sabotaj la comanda lui Putin au fost arestate

09:41, 21.05.2024 - Prim-ministrul polonez Donald Tusk a anunțat, luni, ca noua persoane au fost arestate recent in Polonia suspectate de acte de sabotaj in folosul serviciilor de informatii ruse, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Presa rusa: O racheta ucraineana a lovit un bloc de locuinte din Belgorod. Cel putin 7 persoane au fost ucise

13:35, 12.05.2024 - Cel putin sapte persoane au fost ucise si 15 ranite dupa ce un bloc de apartamente cu mai multe etaje s-a prabusit partial din cauza unei lovituri cu rachete ucrainene in orasul rus Belgorod, in apropiere de granita cu Ucraina, relateaza Reuters si news.ro , citand presa rusa.

(video) Proteste violente in Franța. Zeci de persoane arestate la Paris. Magazine sparte, forțele de ordine intervin cu gaze lacrimogene

21:20, 01.05.2024 - Proteste violente in mai multe orașe din Franța. Zeci de persoane au fost arestate, miercuri, in timpul manifestaților de 1 Mai la Paris și Lyon, dupa ce mai multe grupuri de anarhiști au incercat sa deturneze marșul pașnic la care participa mii de membri ai sindicatelor. De asemenea, in orașul Nantes…

Lovitura pe piața imobiliara, dupa ce mai multe persoane au dat bani grei ca avans pentru locuințe inexistente pe litoral

09:55, 16.04.2024 - Doua persoane sunt subiectul unei anchete pentru inșelaciune și fals in declarații, fiind acuzate ca au primit avansuri pentru vanzarea unor locuințe, dar nu au onorat acest angajament. Autoritațile au efectuat percheziții marți dimineața la domiciliile celor implicați, dupa ce victimele au depus plangeri.

CJ Constanta: Se infiinteaza Complexul de Servicii Comunitare pentru persoane cu diferite adictii. Cate locuri va avea? (DOCUMENT)

12:10, 26.03.2024 - Consiliului Judetean Constanta se intruneste in sedinta ordinara pe 27.03.2024, ora 10.00 in sala "Remus Opreanu". Pe ordinea de zi se afla si proiectul de hotarare nr.62 18.03.2024 privind infiintarea Complexului de Servicii Comunitare pentru persoane cu diferite adictii in subordinea Directiei Generale…


Ce parere ai despre aceasta stire?