Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pobeda Dudeştii Vechi a câştigat faza judeţeană Timiş a Cupei României

Publicat:

Sportul-rege a revenit in prim-plan in cel mai vestic judet al tarii. Cu tribunele goale, masura impusa de contextul epidemiologic actual, dar bine ca a inceput sa se joace... The post a castigat faza judeteana Timis a appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce performanta!: Dupa Cupa Romaniei, baschetbalistele de la CSM Constanta au castigat si Liga Nationala! Sunt campioanele Romaniei! (GALERIE FOTO)

21:30, 23.04.2024 - In acest sezon, ora exacta in baschetul feminin romanesc se da la Constanta Dupa cucerirea Cupei Romaniei, CSM Constanta a realizat si marea performanta a cuceririi in premiera a Ligii Nationale, realizand astfel eventul in stagiunea 2023 2024 Baschetbalistele pregatite de Alexandru Olteanu, Alina Serban…

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Campina a caștigat Olimpiada județeana la dezbateri academice

18:20, 15.04.2024 - Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Campina a caștigat etapa județeana a Olimpiadei la dezbateri academice, calificandu-se pentru faza naționala, care va avea loc incepand cu 7 mai, la Constanța.

Liceul Teoretic Carei a caștigat faza județeana a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

15:15, 06.03.2024 - Liceul Teoretic din Carei a marcat un succes remarcabil in lumea fotbalului juvenil, adjudecandu-și victoria in etapa județeana a competiției ONSS – CUPA ISF și asigurandu-și astfel un loc in competiția zonala. Sub indrumarea antrenorului Razvan Nintaș, echipa a reușit sa se impuna in semifinale cu…

Cupa Romaniei, faza județeana, turul al III-lea. Flacara Malaiești - Sportul Campina 4-0

07:40, 04.03.2024 - In turul al III-lea al fazei județene a Cupei Romaniei, Sportul Campina a jucat in deplasare, la Malaiești, acolo unde orice, numai fotbal nu a fost. Campinenii au reclamat o duritate excesiva din partea gazdelor, jucatorii sai fiind literalmente loviți cu bestialitate.

Liga 4 incepe in weekend. Mesajul AJF Timis

11:55, 27.02.2024 - Zilele trecute fotbalul judetean s-a reluat cu meciurile din 16-imile Cupei Romaniei. La sfarsitul acestei saptamani se va relua si liga de elita din Timis, Divizia D, urmand ca apoi sa inceapa si Campionatul Judetean, cel de Promotie si Municipiul. Liga 4 Timis este unul din cele mai puternice campionate…

Cupa Romaniei, faza județeana, turul al II-lea:. CS Scorțeni Mislea - Sportul Campina 1-3

15:50, 25.02.2024 - Dupa ce in primul tur al fazei județene a Cupei Romaniei a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile , Sportul Campina a jucat duminica, 25 februarie, in turul secund, in deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.

CS Campina a caștigat en-fanfare etapa județeana a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

19:55, 21.02.2024 - Dupa o prima zi cu meciuri atractive , turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, in sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Campina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.

Arcada Galati - CS Rapid Bucuresti, in semifinalele Cupei Romaniei

16:00, 07.02.2024 - CSM Arcada Galati, campioana en titre, o va infrunta pe CS Rapid Bucuresti in semifinalele Cupei Romaniei la volei masculin, potrivit tragerii la sorti efectuate, miercuri, la sediul Federatiei Romane de Volei.Arcada a jucat finala competitiei, fiind invinsa de SCM „U” Craiova cu scorul de 3-1. In campionat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?