Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pluguşorul primarului Chirica: “Deşi eu sunt pesedist/Gândesc, deci - hashtag - rezist!”

Publicat:

      Umpleti iar cu vin ulcica, Fiindca eu, , As vrea sa urez iesenii. Ii urez ca toti plugarii Si semnez cum fac primarii. Trageti plug din lemn de tei Si sunati din clopotei! Trageti plugul de salcam Prin oras, pe caldaram! Trageti pe pietonal, S-auda domnul penal! Haaai-hai! Am venit cu-n clopotel Si-un buhai, zis Ghiocel; Seara e de sarbatoare, Iarna-i grea, omatu-i mare, Noi suntem la guv (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Dezastru imobiliar `patronat` de `gașca rezist` a primarului Coliban

22:20, 24.05.2024 - Lucruri tot mai interesante vin din Brașov. Jurnaliștii de la Gazeta Brașovului susțin ca au intrat in posesia unor informații despre lucrari de construcție fara autorizații.Ce au descoperit ei:”O noua informație a ajuns la redacția Gazeta Brașovului.

Campanie electorala inedita la Iași. Un candidat se plimba cu mascota primarului Mihai Chirica prin tot orașul: „Uite Mihaița”

12:50, 24.05.2024 - Marius Bodea, candidat la Primaria Iași, a pornit in mediul online o campanie inedita. Acesta a transformat un manechin in mascota actualului primar al orașului și il plimba prin zonele mai puțin placute ale municipiului Iași.

Insingurarea oamenilor analizata la „Beraria Culturala” . Ce-i de facut, fiindca „iarna e frumoasa doar din spatele unui geam incalzit.”

16:45, 22.05.2024 - „Beraria Culturala” – fenomenul cultural-academic al Clujului – iși deschide porțile Sezonului XII (2024) cu o dezbatere-eveniment despre noua epidemie a lumii contemporane și una dintre cele mai grave și extinse provocari ale omului modern: „INSINGURAREA OAMENILOR. Ce-i de facut?”

500.000 de euro șpaga pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica in Dosarul Veranda

18:21, 27.04.2024 - Documentul care conține peste 600 de pagini conține declarația unui martor care a spus ca un investitor a afirmat intr-o discuție privata: „Am dat 500.000 de euro pentru ca el sa fie arhitect-șef!”, a relatat publicația locala Reporter Iași.In rechizitoriul DIICOT pentru trimiterea in judecata a primarului…

Mihai Chirica, trimis in judecata de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

16:00, 19.04.2024 - Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost trimis in judecata de DIICOT in dosarul „Veranda”, in legatura cu emiterea ilegala a unor autorizatii de construire, beneficiar fiind omul de afaceri Cristin Zamosteanu. Printre cei 26 de inculpati trimisi in judecata se afla functionari din Primaria…

Intorsatura neașteptata in dosarul de corupție al primarului Chirica: doi ani pierduți. „Modificare puțin cunoscuta, poate «cu dedicație»”

14:45, 05.04.2024 - Curtea suprema de justiție a țarii și Parlamentul au dat o mana de ajutor nesperata avocaților apararii din dosarul „Flux”. Dupa ce, cu chiu, cu vai, abia incepuse, procesul de corupție al primarului Mihai Chirica ar putea sa o ia de la capat, de la zero, cu dezbaterile din camera preliminara. Adica…

Diana Sosoaca: Ma gandesc foarte serios sa candidez la primaria Iasiului. Cred ca voi candida

19:00, 27.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, ea acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania.

Șoșoaca vrea sa fie primar de Iași: „Ma gandesc foarte serios sa candidez. Cred ca voi candida”

18:55, 27.03.2024 - Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi. Senatoarea l-a acuzat pe edilul Mihai Chirica de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?