Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ploi, vijelii şi temperaturi în scădere în următoarele zile

Publicat:

Vreme se mentine instabila si destul de rece in urmatoarele zile. In sudul, estul și centrul teritoriului va ploua torential in mai multe reprize, vor fi nenumarate descarcari electrice, vijelii si izonalt grindina. In munti, la cote inalte, precipitațiile vor fi...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Furtuna Renata, care face ravagii in Europa, se apropie de Romania. Va aduce frig, ploi si vijelii puternice

16:31, 15.04.2024 - Romania se confrunta cu un val de caldura surprinzator pentru mijlocul lunii aprilie, cu temperaturi ce au ajuns pana la 32 de grade Celsius in sudul țarii astazi. Aceste temperaturi sunt cu mult peste medii pentru aceasta perioada. Insa, in curand lucrurile nu vor mai sta așa.

Prognoza meteo miercuri, 10 aprilie. Temperaturi ridicate, dar cu precipitații. Unde va ploua

07:30, 10.04.2024 - Vreme deosebit de calda anunța meteorologii miercuri, 10 aprilie. Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), maximele termice se vor incadra intre 19 și 28 de grade Celsius, iar minimele se vor situa intre 2 și 14 grade Celsius.

Meteorologii avertizeaza ca in urmatoarele zile ne confruntam cu alternanțe pericoloase de temperaturi

08:40, 23.03.2024 - Meteorologii avertizeaza ca in urmatoarele zile ne confruntam cu alternanțe pericoloase de temperaturi The post Meteorologii avertizeaza ca in urmatoarele zile ne confruntam cu alternanțe pericoloase de temperaturi first appeared on Partener TV .

Cum va fi VREMEA pana in 25 martie 2024, in Transilvania și la munte: Temperaturi diurne in creștere și multe ploi. Prognoza meteo de la ANM, pentru urmatoarele 2 saptamani

16:55, 11.03.2024 - Cum va fi VREMEA pana in 25 martie 2024, in Transilvania și la munte: Temperaturi diurne in creștere și multe ploi. Prognoza meteo de la ANM, pentru urmatoarele 2 saptamani Cum va fi VREMEA pana in 25 martie 2024, in Transilvania și la munte: Temperaturi diurne in creștere și multe ploi. Prognoza meteo…

Vreme schimbatoare, in martie, la Cluj. De la zile cu temperaturi ca vara, la minime negative și lapovița.

16:40, 09.03.2024 - Urmatoarele saptamani aduc vreme schimbatoare in județul Cluj. Zilele insorite și cu temperaturi ridicate vor fi urmate de nopți cu minime negative și cu precipitații mixte de lapovița și ninsoare.

Luna martie incepe cu temperaturi mai ridicate in vestul tarii. Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani

08:55, 27.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a transmis, marți, prognoza pentru urmatoarele 4 saptamani. Meteorologii spun ca luna martie va fi mai calda decat in mod obișnuit. Saptamana 26 februarie – 4 martie Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg…

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Vreme mai calda decat normalul perioadei

14:30, 12.02.2024 - Temperaturile in urmatoarele doua saptamani vor fi cele obișnuite pentru sfarșitul iernii. Temporar vor fi precipitații, potrivit prognozei pe regiuni transmise de meteorologi pentru perioada 12 - 25 februarie.

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.


Ce parere ai despre aceasta stire?