Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plăţile contactless ajută la reducerea contaminării, anunță Autoritatea Bancară Europeană

Publicat:

(EBA) le-a cerut miercuri procesatorilor de plati sa faca mai usoara pentru clienti plata contactless, pentru a ajuta la reducerea riscului de a contacta noul coronavirus, transmite Reuters.

In urma recomandarilor a Sanatatii (OMS), EBA a explicat ca procesatorii de plati ar putea ajuta la limitarea extinderii virusului facand mai usoare platile, fara un contact fizic, cum ar fi utilizarea de numerar, potrivit Agerpres.ro.

Citește și:  anunța: Dorim sa venim cu masuri de sprijin!

Platile contactless implica…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta OMS: Febra denga, o posibila amenințare mondiala

11:45, 31.05.2024 - Semnal de alarma din partea Organizației Mondiale a Sanatații! Numarul cazurilor de febra denga inregistrat la nivel mondial a crescut vertiginos in ultimii cinci ani. Potrivit celui mai recent raport OMS, in America situația este din ce in ce mai grava.

Raiffeisen Bank oprește plațile in dolari pentru clienții sai din Rusia

14:20, 29.05.2024 - Subsidiara din Rusia a grupului bancar austriac Raiffeisen Bank International a anuntat miercuri ca platile initiate in dolari nu vor mai fi disponibile incepand din data de 10 iunie, invocand modificarea cerintelor bancilor corespondente, transmite agenția Reuters, citata de Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 817: Noi atacuri asupra teritoriilor rusești - Guvernatorul regiunii Belgorod anunța ca 13 persoane au fost ranite

07:01, 20.05.2024 - Bombardamentele armatei ucrainene in regiunea rusa Belgorod s-au soldat cu ranirea a 13 persoane duminica, a declarat guvernatorul regiunii, Viaceslav Gladkov, citat de Reuters. Unsprezece persoane, inclusiv trei copii, au fost ranite de tiruri multiple de lansatoare de rachete asupra orasului Chebekino.Alte…

SUA anunța sute de sancțiuni impotriva companiilor care ajuta Rusia. Multe dintre ele sunt chineze

23:55, 01.05.2024 - Statele Unite au emis miercuri sute de noi sanctiuni vizand Rusia, din cauza razboiului din Ucraina, intr-o actiune ce urmareste cu precadere sa blocheze posibilitatile Moscovei de ocolire, inclusiv prin intermediul Chinei, a masurilor occidentale deja luate, relateaza Reuters si AFP, citate de News.ro.

Contractul prin care cumparam obuziere de la Coreea de Sud e analizat de Reuters

10:55, 23.04.2024 - Liderii sud-coreean si roman s-au angajat marti sa stimuleze cooperarea in industria de aparare, in timp ce Seulul incearca sa se impuna ca al patrulea exportator de armament din lume, pe fondul unor informatii ca ar avea in curs de perfectare contracte uriase, relateaza Reuters. Presedintele Yoon Suk…

Rebelii Houthi anunta ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene

19:10, 07.04.2024 - Rebelii houthi din Yemen au declarat ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene, in cele mai recente atacuri din campania lor in sprijinul palestinienilor in razboiul din Gaza, relateaza Reuters.

Reguli alimentare pentru menținerea sanatații inimii

00:10, 02.04.2024 - Alimentația poate influența multe aspecte ale sanatații inimii, inclusiv tensiunea arteriala, inflamația, nivelul de colesterol și trigliceridele. Așadar, includerea alimentelor sanatoase pentru inima intr-o dieta bogata in nutrienți și echilibrata poate ajuta la menținerea inimii intr-o forma buna…

Noi reguli importante in restaurante! Ce schimbari se anunța pentru clienți

11:10, 21.03.2024 - Noi reguli importante in restaurante! Clienții vor avea parte de schimbari semnificative. Este vorba de una dintre dispozițiile incluse in legea adoptata pentru a lupta impotriva risipei alimentare, promulgata de președintele Klaus Iohannis.


Ce parere ai despre aceasta stire?