Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planul Roşu declanşat la Pogoanele. Cel puțin şase victime

Publicat:

Accident grav pe DN2C, la Pogoanele, cu cel puțin 6 victime, motiv pentru care a fist declansat Planul Rosu de intervenție. Din primele date, un microbuz de transport persoane a fost lovit de un tractor. In accident a mai fost implucat si un autoturism. Victimele sunt constiente, dar au suferit politraumatisme. La fața locului au […] declansat la Pogoanele. Cel puțin sase victime apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe opiniabuzau.ro…  

Sursa articol: opiniabuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Valcea: Doi minori și o femeie, raniți intr-un accident pe DN 7

09:21, 09.04.2024 - Doi minori și o femeie au fost raniți, azi dimineața, intr-un accident petrecut pe DN 7, pe raza localitații Golești, in județul Valcea. Potrivit IPJ Valcea , un barbat, de 44 ani, din localitatea Sag, județul Salaj, in timp ce conducea un autotren s-ar fi rasturnat in zona refugiului. In urma impactului,…

Patru persoane ranite, printre care și un copil, intr-un accident rutier in Roșiori de Vede

09:40, 05.04.2024 - Eveniment Patru persoane ranite, printre care și un copil, intr-un accident rutier in Roșiori de Vede aprilie 5, 2024 08:38 In aceasta dimineața, a avut loc un accident rutier in localitatea Roșiori de Vede, la ieșire spre Caracal, in care au fost implicate trei autoturisme. Pompierii teleormaneni…

Ciolacu: Plafonarea prețurilor alimentelor și energiei, cel puțin pana in primavara anului 2025

00:10, 25.03.2024 - Partidul Social Democrat a transmis ca dorește sa mențina cele doua masuri de plafonare, cea la adaosul comercial și cea la energie și gaze. Legea care prelungește masura plafonarii adaosului comercial la produsele de baza pana la finalul anului a fost adoptata de Parlament. „Decizia PSD vine in urma…

Interpreta Gloria Gorceag, ranita intr-un accident grav: „Mașina e zob. Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile”

10:45, 16.03.2024 - Interpreta Gloria Gorceag a fost ranita intr-un accident grav produs aseara in jurul orei 22:40 pe strada Vadul lui Voda. „Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile si voi ramane cu cicatrici”, a scris cantareața pe pagina sa de Facebook.

Interpreta Gloria Gorgeag, ranita intr-un accident grav: „Mașina e zob. Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile”

10:40, 16.03.2024 - Interpreta Gloria Gorgeag a fost ranita intr-un accident grav produs aseara in jurul orei 22:40 pe strada Vadul lui Voda. „Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile si voi ramane cu cicatrici”, a scris cantareața pe pagina sa de Facebook.

Tragedie in Gaza: cel puțin 11 morți și 100 de raniți intr-un atacul israelian. Victimele așteptau ajutoare umanitare VIDEO

08:35, 15.03.2024 - Ministerul Sanatații al Hamas a raportat, vineri, cel puțin 11 persoane ucise și alte aproximativ 100 de raniți, in urma unui atac al forțelor israeliene asupra unei mulțimi care aștepta ajutoare umanitare in Fașia Gaza.

Aida Parascan a ramas cu traume dupa un accident rutier

00:05, 29.02.2024 - Castigatoarea MasterChef in 2013, Aida Parascan, a trecut prin momente cumplite in urma cu aproximativ un an, eveniment despre care a ales sa vorbeasca abia zilele acestea. Aida a povestit ca a fost implicata intr-un grav accident de circulație acasa, la Buzau, dar din fericire a scapat cu rani ușoare,…


Ce parere ai despre aceasta stire?