Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planta minune - Vindecă numeroase boli şi previne cancerul

Publicat:

Samanța de chimen negru este un aliment care stimuleaza puternic intregul sistem imunitar și este un ucigaș natural al celulelor canceroase, scrie exquis.ro.

Chimenul este un condiment aromatic foarte apreciat in arta culinara. Este presarat pe paine, precum și pe unele branzeturi tari, carora le transmite un parfum delicios.

Ajuta digestia

Asezonarea mancarurilor grase cu chimen stimuleaza, de asemenea, producerea fluidelor digestive, facand astfel alimentele mult mai ușor de digerat, potrivit clickpentrufemei.ro. E folosit la prepararea a numeroase feluri de lichior.

Aceasta…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Strugurii ursului, planta medicament care vindeca infecțiile urinare

00:46, 06.06.2024 - Strugurii-ursului reprezinta un remediu pentru combaterea și tratamentul infecțiilor tractului urinar și bolilor de rinichi inca din timpuri stravechi. Iata beneficiile pe care planta medicinala le are și care sunt cele mai bune produse care o conțin.

Un start-up francez a creat in laborator o planta "minune" care poate lua locul purificatoarelor de aer

16:10, 03.06.2024 - Un start-up francez inființat in urma cu doar cinci ani a creat cu ajutorul biotehnologiei o planta minune, care poate purifica aerul la o rata mai rapida decat o face un simplu purificator electric.

Un start-up francez a lansat pe piața planta minune care poate inlocui purificatoarele de aer

15:05, 03.06.2024 - Neoplants, un start-up francez fondat in urma cu numai cinci ani, a lansat pe piața Neo Px, o planta creata cu ajutorul bioingineriei, capabila sa purifice aerul la o rata nemaiintilnita, relateaza LeMatin.

Paducelul, planta inimii! La ce ajuta și ce trateaza

12:21, 17.05.2024 - Daca am face un top al plantelor medicinale pe placul inimii tale, paducelul ar fi, cu siguranța, in varful clasamentului. Lui i se mai spune „planta inimii” tocmai datorita numeroasele beneficii pe care le are asupra sistemului cardiovascular. Dar nu numai. Iata in ce situații e recomandat, ce probleme…

Parintele Ionuț Butoiu, martor al unui miracol: de la paralizie la mers, prin puterea credinței și a rugaciunii. „Știam ca Dumnezeu ma va vindeca, știam ca Maica Domnului o sa faca o minune cu mine, dar nu mai aveam rabdare”

16:30, 03.05.2024 - In mijlocul Saptamanii Mari, o poveste de credința și speranța incalzește inimile credincioșilor. Parintele Ionuț Butoiu a trait un miracol uluitor, reluand mersul dupa ce fusese paralizat in urma unui accident tragic.

VIDEO Un urangutan ranit a fost vazut folosind o planta pentru a-și vindeca rana

23:25, 02.05.2024 - Un urangutan de Sumatra din Indonezia s-a tratat folosind o pasta facuta din plante pentru a vindeca o rana mare de pe obraz, spun oamenii de știința, relateaza BBC. Este pentru prima data cand un animal din salbaticie este inregistrat tratand o rana cu o planta medicinala.

Planta care plange primavara. Beneficiile "lacrimilor" ei pentru sanatate: te scapa de 100 de boli

08:45, 01.04.2024 - "Lacrimile" viței de vie te scapa de 100 de boliProcesul incepe in luna martie, odata cu creșterea temperaturii solului la 6-10 grade Celsius, la 25 de centimetri adancime. Vița de vie, atat pe lemnul vechi, cat și la coardele de un an, iși pune in mișcare radacinile pentru a prelua din sol apa și elemente…

Rețete cu legume de primavara

14:11, 18.03.2024 - Primavara este poate cea mai buna perioada pentru a ne bucura din plin de legume proaspete. Consumul de fructe și legume de sezon este minunat și benefic pentru sanatate, dar și pentru buget. Inspira-te, așadar, din unele dintre cele mai delicioase rețete cu legume de primavara.De ce este bine sa prepari…


Ce parere ai despre aceasta stire?