Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planta care te face mai frumoasa

Publicat:

Planta cu reale valente terapeutice, sanziana este cunoscuta pentru asa-zisele ei proprietati magice, fiind folosita in timpul sarbatorii de pe 24 iunie, cand se celebreaza nasterea Sf. , de catre tinerele care participa la un ritual ancestral. Credinta populara spune chiar ca ele feresc gospodaria si casa de fortele malefice, aducand noroc, sanatate si belsug oamenilor.

Vezi si: Ce CORP SUPERB are la 36 de ani! Vezi secretele frumusetii vedetei 
 
Din mai si pana in august
…planta este intr-o continua inflorire si,…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se pregatește un nou tip de vaccin in Europa și SUA. Cine va fi obligat sa urmeze tratamentul?

14:50, 27.05.2024 - Aceste planuri de mpsuri vin dupa o raspandire exploziva a unei noi tulpini a virusului gripei aviare, care a aparut la finele lui 2020 si a provocat un numar fara precedent de decese in randul pasarilor salbatice si domestice si care a inceput sa infecteze si numeroase specii de mamifere, conform Reuters,…

Cel mai bun analgezic natural: Crește in gradina și are proprietați similare opiului

22:20, 20.05.2024 - Intr-un trecut nu prea indepartat, Laptuca salbatica era o planta foarte celebra pentru proprietațile sale medicinale. Acesta era considerat un substituent pentru opiu, fiind supranumit și "opiul saracului" datorita prețului scazut și accesibilitații sale. In secolul al XIX-lea, Laptuca salbatica era…

VIDEO Sunetele tulnicelor din Apuseni au rasunat la Bruxelles, in Place de la Bourse: Doua surori din Alba duc mai departe tradiția populara moștenita de la bunica lor

19:56, 24.04.2024 - VIDEO Sunetele tulnicelor din Apuseni au rasunat la Bruxelles, in Place de la Bourse: Doua surori din Alba duc mai departe tradiția populara moștenita de la bunica lor Sunetele tulnicelor din Apuseni au rasunat la Bruxelles, in Place de la Bourse: Doua surori din Alba duc mai departe tradiția populara…

Un cercetator franco-canadian recompensat cu ”Oscarul pentru știința” pentru tratamentul science-fiction contra cancerului

00:15, 15.04.2024 - Michel Sadelain, inginer genetician franco-canadian, a primit un ”Oscar pentru știința”, pentru cercetarile sale care au facut posibila programarea celulelor sistemului imunitar pentru a lupta impotriva cancerului. Cercetatorul a fost distins cu Premiul Breakthrough – un Oscar pentru știința – in cadrul…

Sarbatoarea de Buna Vestire sau ziua cucului, așa cum este cunoscuta in popor. Care e semnificația acestei zile deosebite și ce spune tradiția ca trebuie sa faci

07:25, 25.03.2024 -  Sarbatoarea Bunei Vestiri, denumita popular Blagovestenie, aminteste de ziua in care Sfantul Arhanghel Gavriil a vestit Fecioarei Maria ca il va naste pe Fiul lui Dumnezeu. Ea a fost fixata in ziua de 25 martie, cu noua luni inainte de Nasterea Domnului, 25 decembrie.Buna Vestire este cea dintai sarbatoare…

Buna Vestire, 25 martie. Semnul prin care se spune ca poți afla cați ani mai ai de trait

09:25, 23.03.2024 - In tradiția populara, sarbatoarea Bunei Vestiri intampina sosirea randunelelor și primul cantec al cucului. De aceea, ziua mai este numita Ziua Cucului.In Apuseni, se stropește cu țuica la radacina pomilor și cu vin radacina viței-de-vie, pentru rod bogat, și se afuma cu canepa și tamaie pomii fructiferi,…

Calendar Ortodox 6 martie – Sfinții 42 de Mucenici din Amoreea 

09:20, 06.03.2024 - Sfintii 42 de Mucenici din Amoreea  au fost conducatori in armatele imparatului bizantin Teofil (829-842). Cand musulmanii au asediat orasul Amoreea (in Galicia, Asia Mica), au luat in sclavie pe cei 42 de comandati, impreuna cu alti crestini. Comandantii au fost inchisi in temnita timp de sapte ani,…

Pomenirea Sfinților 42 de Mucenici din Amoreea

00:11, 06.03.2024 - Sfinții 42 de Mucenici din Amoreea au fost conducatori in armatele imparatului bizantin Teofil (829-842). Cand musulmanii au asediat orașul Amoreea (in Galicia, Asia Mica), au luat in sclavie pe cei 42 de comandanți, impreuna cu alți creștini. Comandanții au fost inchiși in temnița timp de șapte ani,…


Ce parere ai despre aceasta stire?