Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plăcintă rapidă cu mere

Publicat:

Ingrediente: 3 oua3 mere150 g zahar80 g unt180 ml lapte300 g faina1 lingurița praf de copt. Mod de preparare: Intr-un bol, mixam ouale impreuna cu zaharul pana obținem o compoziție deschisa la culoare și pufoasa. Incorporam și untul topit (dar nu fierbinte) și laptele.Cernem faina intr-un alt bol și o amestecam cu praful de copt. Adaugam faina in compoziție și amestecam pana la omogenizare. Curațam merele, le taiem in cuburi și le incorporam in aluat. Ungem o tava cu ulei și transferam compoziția de aluat in ea. Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 30-35…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Desertul perfect. Rețeta de Pasca fara aluat, rapida și delicioasa.

09:36, 18.04.2024 - Pasca este produsul care nu poate lipsi de pe masa de Paști. Rețeta de pasca fara aluat, ideala dupa perioada de post, poate fi desertul perfect! Se prepara rapid, iar rezultatul este delicios.

Rețete pe alese… de la bucatari culese. Ce mancam in Postul Paștelui?

18:06, 05.04.2024 - In timpul Postului Nașterii Domnului, cand piețele sunt pline de fructe și legume de sezon, avem oportunitatea sa ne delectam cu preparate culinare delicioase, sanatoase și ușor de pregatit acasa. Iata cateva rețete simple, delicioase, gustoase și ușor de preparat care va inspira in bucatarie!   Articol…

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Biscuiti cu unt de arahide: o gustare de post plina de savoare. Cum se prepara

13:25, 18.03.2024 - Te-ai decis sa mananci mai dietetic sau sa tii post? Nu este nevoie sa renunti la deserturi. De exemplu, pentru prepararea unor biscuiti cu unt poti sa inlocuiesti untul cu unt de arahide si sa te bucuri in continuare de un desert sau o gustare incredibile. Iata cu ce mai poti sa inlocuiesti untul!De…

Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit

12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…

Biscuiți cu banane și nuci

00:01, 21.02.2024 - Ingrediente: 2 banane bine coapte, 55 g fulgi de ovaz, 50 g nuci marunțite. Mod de preparare: pisam bananele cu o furculița, apoi adaugam fulgi de ovaz impreuna cu nucile marunțite. Amestecam  bine pana obținem o compoziție omogena. Pe o tava...


Ce parere ai despre aceasta stire?