Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pilotul de Formula 1 Mark Webber se retrage după 12 sezoane! Ce lasă în urmă australianul

Publicat:

Mark Webber pune punct traseului sau in Formula 1, dupa 12 sezoane active in aceasta competitie, noteaza site-ul formula1.com. Pilotul in varsta de 36 de ani si-a anuntat retragerea de la la finalul acestui sezon, la finalul unui campionat tensionat prin prisma relatiei cu propriul coleg.

Astept o noua provocare dupa timpul petrecut in Formula 1 si vreau sa pilotez una dintre cele mai rapide masini de sport din lume“, a declarat australianul pentru bbc.co.uk. Dupa cele sapte etape disputate din sezonul actual de Formula 1, Webber ocupa locul cinci in clasamentul general…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Max Versappen a castigat Marele Premiu al Canadei la Formula 1

08:35, 10.06.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a castigat Marele Premiu al Canadei, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, la capatul unei curse foarte animate, desfasurata duminica pe circuitul Gilles Villeneuve din Montreal.

Formula 1: Surpriza in Canada - George Russell, pole-position pentru Mercedes

10:00, 09.06.2024 - George Russell va pleca din pole-position in Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Pilotul celor de la Mercedes va fi urmat de Max Verstappen (RedBull) și cei doi piloți de la McLaren: Lando Norris și Oscar Piastri.

Formula 1: George Russell va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Canadei

01:26, 09.06.2024 - George Russell (Mercedes) va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Canadei, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, informeaza news.ro.Pentru Russell este primul pole position din acest sezon."Este extraordinar, ma simt atat de bine.

Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) va pleca din pole position la MP al Principatului Monaco

10:15, 26.05.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) va pleca de pe prima pozitie a grilei de start la Marele Premiu al Principatului Monaco, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1 din acest sezon, dupa ce a obtinut cei mai buni timpi din calificarile de sambata, informeaza AFP.

Max Verstappen obține a 59-a victorie din cariera sa in Campionatului Mondial de Formula 1

18:10, 19.05.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen, reprezentand echipa Red Bull, a caștigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfașurat duminica la Imola, Italia. Aceasta reprezinta a 59-a victorie din cariera sa in Campionatul Mondial de Formula 1. La varsta de 26 de ani, Verstappen a demonstrat inca o data…

F1: Charles Leclerc a dominat prima sesiune de antrenamente libere pentru MP al regiunii Emilia Romagna

18:05, 17.05.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a fost cel mai rapid vineri in prima sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu de Formula 1 al regiunii Emilia Romagna, pe circuitul de la Imola (Italia), transmite presa internationala, potrivit Agerpres.

Un nou succes pentru „Mad Max”! Verstappen, campion in Marele Premiu al Japoniei

16:40, 07.04.2024 - Olandezul Max Verstappen a castigat Marele Premiu al Japoniei la Formula 1, disputat duminica pe circuitul din Suzuka, dupa ce i-a devansat pe Sergio Perez și Carlos Sainz Jr. Pilotul spaniol al celor de la Red Bull s-a impus in cea de-a patra etapa a Campionatului Mondial, fiind cronometrat dupa 307,471…

F1 - Piastri, cel mai rapid in a doua sedinta de antrenamente libere pentru MP al Japoniei, perturbata de ploaie

13:50, 05.04.2024 - Pilotul australian Oscar Piastri (McLaren-Mercedes) a realizat cel mai bun timp al celei de-a doua sesiuni de antrenamente libere pentru Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, a patra etapa a Campionatului Mondial, vineri, pe circuitul din Suzuka, in 1 min. 34 sec. 725/1000, din sapte tururi parcurse,…


Ce parere ai despre aceasta stire?