Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petrecere în familia lui Theo Rose! Raluca Diaconu, sora artistei, își sărbătorește ziua de naștere / FOTO

Publicat:

Zi de mare sarbatoare in familia lui ! , sora artistei, implinește astazi 37 de ani și, cu ocazia zilei de naștere, a organizat o petrecere in familie de la care nu a lipsit nici celebra cantareața, dar nici iubitul ei, .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sarbatoare in familia Alinei Eremia. Ce urare i-a facut artistei mamei sale, cu ocazia zilei de naștere / FOTO

21:41, 14.04.2024 - Alina Eremia o sarbatorește pe mama sa, Daniela. Cantareața a moștenit atat frumusețea, cat și talentul muzical de la cea care i-a dat viața, iar relația dintre ele este una apropiata. Pentru a marca ziua de naștere și in mediul online, artista i-a transmis un mesaj important, alaturi de o fotografie…

Zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț! Mama co-prezentatoarei Xtra Night Show iși aniverseaza ziua de naștere. In ce țara o sarbatorește / VIDEO

13:45, 13.04.2024 - Natalia Mateuț iși sarbatorește mama! Co-prezentatoarea Xtra Night Show a plecat in vacanța cu familia, pentru a celebra aceasta zi speciala! Natalia Mateuț are o relație foarte speciala cu mama ei, astfel ca fiecare moment petrecut impreuna este de vis.

Cine cedeaza primul in relația artistei Theo Rose cu Anghel Damian. Cum fac cei doi indragostiți sa se impace: „Atunci cand cearta...”

14:40, 03.04.2024 - Theo Rose a vorbit despre relația frumoasa pe care o are cu Anghel Damian. Artista a spus exact cine cedeaza primul atunci cand se cearta. Iata cum fac cei doi indragostiți sa se impace, dar și ce a declarat cantareața!

Theo Rose, mama pentru a doua oara?

10:20, 03.04.2024 - Theo Rose, mama pentru a doua oara? Theo Rose și Anghel Damian formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Dupa ce s-au cunoscut la castingul pentru serialul Clanul, cei doi s-au indragostit treptat. Relația lor a evoluat frumos și foarte rapid, iar in vara anului trecut…

Cat de mare a crescut fiul cantareței Theo Rose și al lui Anghel Damian. Baiețelul artistei are 9 luni / FOTO

23:50, 20.03.2024 - Theo Rose se bucura zilnic de creșterea și educația micuțului Sasha Ioan. Fiul celebrei cantarețe are acum 9 luni, iar ea este foarte mandra de el. Iata cat de mare a crescut baiatul artistei și al lui Anghel Damian!

Sora lui Theo Rose și-a sarbatorit ziua de naștere! Raluca Diaconu a implinit 38 de ani / VIDEO

16:11, 19.02.2024 - Sora lui Theo Rose și-a sarbatorit ziua de naștere. Raluca Diaconu a implinit varsta de 38 de ani și a fost sarbatorita de intreaga familie. Iata cu ce tort a fost surprinsa și in ce ipostaza s-a afișat alaturi de Theo Rose.


Ce parere ai despre aceasta stire?