Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 600 de invenţii vor fi prezentate de elevii argeşeni

Publicat:

Saptamana viitoare, in perioada 4 - 5 mai, Universitatea din Pitesti va fi gazda unei prime editii a unui Salon de Inovatie. La acest eveniment vor participa elevi de la scolile si liceele din Arges. Conform amanuntelor oferite de catre , la nivelul fiecarei unitati de invatamant ce o sa fie prezenta la eveniment, a fost realizata o preselectie. Astfel, 684 de inventii vor fi prezente la acest eveniment, peste 1000 de elevi urmand sa ajunga sa participe la acest salon. Evenimentul va avea loc in corpul nou al Universitatii din Pitesti, urmand ca pe data de 5 mai sa fie acordate…

Citeste articolul mai departe pe ziartop.ro…  

Sursa articol: ziartop.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medalii la turneul „Alina Dumitru”

00:50, 30.04.2024 - Sportivii sectiei de judo a CSM-CFR-CSS Ploiesti au participat, in weekend, la doua competitii, de unde s-au intors cu 12 medalii: 2 locuri I, 4 locuri II si 6 locuri III! Cei mai mici au luat startul la Turneul International „Alina Dumitru”, rezervat Juniorilor u16 si Copiilor U14 si U12 si gazduit…

Studenta la Universitatea Ovidius Constanta: Andreea Lungan, medaliata cu bronz la Concursul Studentesc de Matematica SEEMOUS

13:55, 16.04.2024 - Andreea Lungan, studenta in anul al doilea la Facultatea de Matematica si Informatica FMI a Universitatii "Ovidius" din Constanta UOC , a obtinut medalia de bronz la cea de a XVIII a editie a Concursului Studentesc de Matematica SEEMOUS South Eastern European Mathematical Olympiad for University Students…

„Amprente pe spațiul gol”: o calatorie emoționanta in inima medicinei

18:05, 18.03.2024 -   Autor consacrat și medic specialist in boli pulmonare la Universitatea de Medicina din Pamukkale, Turcia, Goksel Altinisik ne bucura cu un nou volum de scrieri, in versuri și proza, inspirat din viața profesionala. In „Amprente pe spațiul gol”, autoarea face „observații ale unor situații cat se poate…

Parintele Necula va vorbi la Universitatea „Constantin Brancoveanu”

08:15, 16.03.2024 - La invitația cadrelor didactice și a studenților Universitații ”Constantin Brancoveanu” din Pitești, Facultatea de Management Marketing in Afaceri Economice din Rm. Valcea, preotul profesor Constantin Necula va susține conferința cu tema ” Inalțandu-ne Conștiința”. Citește și IPS Calinic Argeșeanul…

Doliu in lumea culturala romaneasca! A murit Radu Parpauta, cunoscutul scriitor și traducator ieșean

14:15, 14.03.2024 - Nascut in 1955 la Tomești, Radu Parpauta a absolvit Facultatea de Rusa-Romana a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.De-a lungul anilor, a lucrat ca profesor de tara, bibliotecar, documentarist, ghid turistic, traducator și ziarist. Polirom i-a publicat in 2018 volumul de proze scurte „Ramas-bun”,…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?