Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 400 de pacienți diagnosticați cu Covid-19, în stare gravă

Publicat:

Pina la ora actuala, in au fost confirmate 21 798 cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1459 in Transnistria. Starea de sanatate a persoanelor infectate: 421 stare grava (dintre care 28 pacienți sint conectați la aparate de respirație asistata), 922- stare de gravitate medie, ceilalti pacienti in stare satisfacatoare. In ultimele 24 ore, in cadrul Centrul COV

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Premierul Slovaciei este in stare stabila dar grava

15:05, 18.05.2024 - Starea premierului slovac Robert Fico s-a stabilizat, dar ramane grava, a declarat sambata ministrul Sanatații din aceasta țara, dupa tentativa de asasinat de miercuri impotriva liderului central-european.

Amenințarea tacuta mai grava decat pandemia. Milioane de vieți ar putea fi pierdute

15:11, 13.05.2024 - Oamenii de știința lanseaza un avertisment grav: o amenințare se strecoara pe langa noi, cu potențialul de a depași cu mult efectele tragice ale pandemiei Covid. Milioane de vieți ar putea fi pierdute daca nu se iau masuri.

Republica Moldova nu va impiedica livrarile de gaze rusesti catre Transnistria: „Nu vrem ca lucrurile sa explodeze”

16:15, 07.05.2024 - Republica Moldova nu va impiedica livrarile de gaze rusesti in regiunea separatista Transnistria, dupa ce acordul referitor la tranzitul acestor gaze prin Ucraina va expira in acest an, a declarat marti ministrul Energiei, Victor Parlicov, transmite Reuters.

Vlad Botoș, europarlamentar USR - Viitorul Moldovei in mainile Consiliului

16:50, 15.04.2024 - Vlad Botoș, europarlamentar USR, membru al Grupului Renew Europe, urmarește indeaproape situația din Republica Moldova, iar in urma evenimentelor din Ucraina, dar și din Transnistria, a cerut gasirea unor soluții pentru urgentarea procesului de aderare al Republicii Moldova la Uniunea Europeana, fapt…

Separatiștii transnistreni amenința cu un razboi mondial: „R. Moldova jongleaza cu torțe intr-un depozit plin cu praf de pușca”

13:20, 10.04.2024 - Liderul separatiștilor de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, amenința cu un razboi mondial daca Republica Moldova va incerca sa reintegreze Transnistria in componența sa, relateaza deschide.md. Declarația vine ca reacție la primul Forum pentru Reintegrare, care va avea loc joi la Chișinau. Krasnoselski…

FOTO-VIDEO – O baza militara din Transnistria a fost lovita de o drona

19:00, 05.04.2024 - Transnistria, regiunea separatista pro-rusa din Republica Moldova, a anuntat vineri ca o drona exploziva a lovit o statie radar a uneia dintre bazele sale militare, fara a provoca victime si nici pagube semnificative, la trei saptamani dupa un incident similar, transmite AFP, informeaza Agerpres.

Naumescu: „Republica Moldova nu poate adera la UE daca nu rezolva problema Transnistriei”. Soluția in doi pași

06:05, 07.03.2024 - Faptul ca problema transnistreana nu a fost menționata in discursul președintelui Vladimir Putin nu inseamna ca Republica Moldova nu are, in continuare o mare problema cu Transnistria, afirma profesorul de Relații internaționale de la Universitatea Babeș-Bolyai, Valentin Naumescu.

Președintele OSCE va vizita Moldova pentru a discuta despre Transnistria

13:11, 04.03.2024 - Autoritațile malteze monitorizeaza evoluția situației dintre Republica Moldova și formațiunea nerecunoscuta Republica Moldoveneasca Transnistreana (RMN), actualul președinte al OSCE (Organizația pentru Securitate și Cooperare in Europa), ministrul de Externe al țarii, Ian Borg, urmeaza sa vina la Chișinau.…


Ce parere ai despre aceasta stire?