Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 40 de icoane, pictate de opt elevi din Ungheni, expuse la Biblioteca Naționale a Moldovei

Publicat:

Peste 40 de icoane au expuse la Biblioteca Naționale a Moldovei. Acestea au fost pictate pe lemn de catre opt elevi ai Școlii de Arte ”Ion și Teodorovici” din orașul Cornești, raionul Ungheni. Copiii au fost ghidați de artistul din Bulgaria.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Moldova va gazdui Cupa de primavara a "Jocurilor curate"

07:10, 27.04.2024 - In Moldova se va desfașura Cupa de primavara a "Jocurilor Curate" - competiții pe echipe de curațare a spațiilor naturale de gunoi și de separare a deșeurilor. Aceste competiții ecologice pe echipe de curațare a naturii de gunoi vor avea loc in patru regiuni ale Moldovei: Chișinau, UTA Gagauzia, raioanele…

(foto) Cei mai buni concurenți din cadrul Olimpiadei Republicane la informatica, desemnați: Cine sunt premianții

19:15, 08.04.2024 - 40 de elevi au fost premiați pentru rezultatele pe care le-au obținut in cadrul Olimpiadei Republicane la Informatica. Competiția a intrunit circa 160 de elevi și eleve din toata țara și s-a desfașurat in perioada 5- 8 aprilie 2024 la Universitatea Tehnica a Moldovei.

Focare de pediculoza in școlile din județul Botoșani. Peste 100 de elevi au fost depistați cu paduchi

21:00, 01.04.2024 - Situație alarmanta in școlile din județul Botoșani. Peste 100 de elevi au fost depistați cu paduchi, potrivit rezultatelor triajului epidemiologic efectuat de Direcția de Sanatate Publica (DSP) Botoșani. Cei mai mulți provin din mediul rural. 127 de elevi din școlile din județul Botoșani au fost gasiți…

Echipa școlii sportive de taekwondo WTF, revine acasa cu 38 de medalii: Rezultate incredibile, obținute la „Ramus Sofia Open”

07:35, 21.03.2024 - Primaria Municipiului Chișinau vine cu un mesaj de felicitare pentru rezultatele impresionante obținute de echipa școlii sportive specializate de taekwondo WTF nr. 6 la turneele internaționale desfașurate in orașul Sofia, Bulgaria. Sportivii au adus acasa 13 medalii de aur, 10 medalii de argint și 15…

Mobilier urban realizat de elevi pentru ei, in Centrul Istoric al Brașovului. Ce aduce inedit

10:00, 20.03.2024 - Dupa ce au urmat cursurile Școlii de vara pentru arhitectura, mai mulți elevi brașoveni au facut cateva banci care sa fie special create pentru tineri. Acestea sunt mobile și pot gazdui chiar și ore.

Botoșani: Singurele motive pentru care mai merg la școala mii de elevi. „Matale ai citi poezii daca te-ar durea burta de foame?”

07:01, 28.02.2024 - Botoșani: Singurele motive pentru care mai merg la școala mii de elevi. „Matale ai citi poezii daca te-ar durea burta de foame?” Mii de elevi din nordul Moldovei frecventeaza cursurile școlare doar pentru a primi de mancare calda sau pentru a incasa bursele sociale. Aceasta realitate crunta este mai…

Singurele motive pentru care mai merg la școala mii de elevi. „Matale ai citi poezii daca te-ar durea burta de foame?”

21:50, 27.02.2024 - Mii de elevi din nordul Moldovei frecventeaza cursurile școlare doar pentru a primi de mancare calda sau pentru a incasa bursele sociale. Aceasta realitate crunta este mai des intalnita in mediul rural și este cauzata de saracie, dar și de un mediu familial dezorganizat.

De ce s-a prabușit tavanul școlii peste elevi, in satul sibian Alamor. Primar: „Cred ca si copiii au trantit usa”

09:10, 08.02.2024 - Tavanul fals al scolii din satul Alamor, comuna Loamnes, a cazut, miercuri, peste patru elevi, din cauza curenților de aer, dar si a porumbeilor care ar fi patruns pe tavanul fals - susține primarul localitații, Maria Greavu.


Ce parere ai despre aceasta stire?