Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 100 de civili ucişi în violenţe în Sudanul de Sud, după acordul de pace de anul trecut (ONU)

Publicat:

Peste 100 de civili au fost ucisi de fortele militare si grupari inarmate din Sudanul de Sud, intr-un val de violente care a marcat o regiune din sudul acestei tari dupa semnarea acordului de pace de anul trecut, releva un raport al ONU citat miercuri de Reuters.

Fortele armate au comis de asemenea violente sexuale, inclusiv violuri, asupra a 100 de femei si fete din aceeasi regiune, , in perioada septembrie 2018 - aprilie 2019, se mentioneaza in raportul misiunii ONU de mentinere a pacii.

Violentele din sunt o exceptie de la tendinta de…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Fașia Gaza. Raid aerian israelian la Nuseirat. Peste 30 de palestinieni au fost uciși

16:50, 19.05.2024 - Forțele israeliene au lansat o lovitura aeriana, duminica dimineața, care a provocat moartea a peste 31 de persoane in tabara de refugiati de la Nuseirat, in centrul Fasiei Gaza, a anunțat Protecția Civila, potrivit AFP.

Razboi in Ucraina, ziua 816: Forțele lui Putin au lansat un nou atac masiv in Harkov: 5 civili RANIȚI - LIVE TEXT

07:06, 19.05.2024 - Procurorii ucraineni au comunicat ca ancheteaza ca posibila crima de razboi un raid aerian al Rusiei asupra unei zone rezidentiale din capitala regionala, Harkov, in urma caruia au fost raniti cinci civili, inclusiv o fata de 13 ani si un baiat de 16 ani. 

Franta va declara stare de urgenta: Trei civili și un polițist au fost ucisi in revolte legate de o reforma electorala

21:35, 15.05.2024 - Franta va declara miercuri stare de urgenta pe insula Noua Caledonie din Pacific, dupa ce trei tineri indigeni kanak si un politist au fost ucisi in revolte legate de o reforma electorala, relateaza Reuters.

Peste 14 palestinieni au fost ucisi in Cisiordania ocupata, in timpul unor violente in crestere

11:25, 21.04.2024 - Fortele israeliene au ucis sambata 14 palestinieni in timpul unui raid in Cisiordania ocupata, iar un sofer de ambulanta a fost omorat in timp ce mergea sa preia ranitii dintr-un atac separat al colonistilor evrei violenti, au spus autoritatile palestiniene, citate de Reuters, potrivit news.ro

Razboi in Ucraina, ziua 765. Forțele ruse ataca obiective de insfrastructura critica langa orașul Dnipro - LIVE TEXT

06:50, 29.03.2024 - "Inamicul a atacat situri de infrastructura critica din regiune", a scris pe Telegram guvernatorul regiunii Dnipropetrovsk, Serhii Lisak."Scopul principal al inamicului este poporul nostru si obiective vitale ale populatiei".Lisak nu a clarificat despre ce tip de atac este vorba, dar comentatori de…

Putin avertizeaza Occidentul ca un conflict Rusia-NATO ar fi doar la un pas de al treilea razboi mondial

07:40, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat luni Occidentul ca un conflict direct intre Rusia si alianta militara NATO condusa de SUA ar insemna ca planeta se afla la un pas de cel de-al treilea razboi mondial, dar a declarat ca mai nimeni nu isi doreste un astfel de scenariu, relateaza Reuters.

(VIDEO) Scene ca la razboi la Bruxelles

13:20, 26.02.2024 - Centrul Bruxelles-ului a fost blocat luni de zeci de tractoare, iar fermierii furiosi au dat foc la cauciucuri si baloti de paie. Fortele de ordine au ripostat cu tunuri cu apa. Totul s-a intamplat la mica distanta de locul unde s-au reunit ministrii agriculturii din UE, relateaza Reuters. Peste 100…

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 730 | Bloc de locuințe din Dnipro, bombardat de ruși. Atac cu drone asupra Odesei

07:30, 23.02.2024 - Forțele ruse au lovit cu drone, in noaptea de joi spre vineri, un bloc inalt Dnipro, a anunțat guvernatorul regiunii Dnipropetrovsk. In urma atacului, opt persoane au fost ranite și exista temeri ca mai mulți oameni pot fi prinși sub daramanaturi. Atacuri au fost și la Odesa, unde rușii au lansat 9…


Ce parere ai despre aceasta stire?