Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Percheziţii la sediul unei televiziuni din Iaşi

Publicat:

O firma din Iasi castiga licitatii organizate de Consiliul Judetean, dupa care, incheia imediat contracte de publicitate cu postul de televiziune Tele M, controlat de si .

Firma a platit sume uriase postului de televiziune, fara sa primeasca in schimb niciun minut de reclama, potrivit bzi.ro.

Procurorii au ridicat de la sediul televiziunii mai multe documente si unitati hard. Mascatii au descins apoi si la domiciliul lui , directorul Tele M, de unde au ridicat mai multe cutii in care se aflau documente.

Directorul televiziunii

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mascații au descins in București și Ilfov: Hoți care au furat bijuterii de zeci de mii de lei au fost saltați

11:01, 22.05.2024 - Politistii si procurorii fac, miercuri, perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov, la persoane suspectate de furt calificat. Acestea ar fi sustras bunuri si bijuterii in valoare de peste 70.000 de lei.

Cazul morților la Spitalul „Sf. Pantelimon”: Trei angajați au fost audiați, procurorii au ridicat documente medicale

18:55, 12.04.2024 - Parchetul de pe langa Tribunalul București a anunțat vineri, 12 aprilie, printr-un comunicat de presa ca pana la acest moment au fost audiați trei angajați ai unitații spitalicești, iar procurorii au inceput urmarirea penala cu privire la infracțiunea de omor.

Percheziții DNA la sediul CJ Calarași / Procurorii ridica documente și calculatoare

11:35, 21.03.2024 - Procurori de la DNA Constanta efectueaza, joi dimineata, perchezitii la sediul Consiliului Judetean Calarasi, intr-un dosar de coruptie, au declarat surse judiciare pentru AGERPRES. Conform surselor citate, vizat de ancheta ar fi si presedintele CJ Calarasi, Vasile Iliuta. De asemenea, procurorii…

Percheziții DNA intr-un dosar care vizeaza tranzacții cu apartamente insușite cu acte false de la persoane decedate

11:05, 13.03.2024 - Procurorii DNA fac, miercuri, perchezitii in municipiul Bucuresti si in doua judete, la persoane suspectate de insusirea nelegala a unor bunuri imobile, care au apartinut unor persoane decedate. Faptele s-au petrecut incepand din anul 2018, mostenitorii legali fiind prejudiciati.  Potrivit DNA, procurorii…

Cutremur in Serie A: Procurorii au descins la sediul clubului AC Milan

09:55, 13.03.2024 - Brigada financiara a politiei italiene a efectuat marti o perchezitie la sediul lui AC Milan, in cadrul unei investigatii privind vanzarea clubului italian de fotbal catre fondul american de investiti RedBird Capital in 2022, informeaza AFP. AC Milan, septupla campioana a Europei, a confirmat investigatiile,…

Percheziții la Bata, la o firma de materiale de construcții

21:56, 05.03.2024 - Procurorii din Arad și polițiștii de la SICE au efectuat trei percheziții, la Bata și in județul Hunedoara, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul comerțului cu materiale de construcții.

Elevul care ar fi fost violat de colegi a fost audiat. Procurorii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere din școala

10:30, 05.03.2024 - Procurorii au inceput audierile in cazul acuzațiilor de viol de la școala Nicolae Titulescu din București. Elevul agresat a fost audiat in condiții speciale. Procurorii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere din școala.

Dosarul locomotivelor inchiriate din Transnistria cu 30 mil. lei: Procurorii au descins cu perchezitii la un fost sef de sectie al CMF

13:20, 28.02.2024 - Procurorii au descins astazi cu percheziții la un alt figurant in dosarul fostului șef CFM trimis in judecata pentru inchirierea frauduloasa a locomotivelor din stanga Nistrului contra 30.000.000 lei.


Ce parere ai despre aceasta stire?