Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pepe și Yasmine Ody, portret de familie împreună cu fiicele cântărețului. Au mers împreună la clinică să vadă cum decurge sarcina / PAPARAZZI

Publicat:

Peste doar doua luni, Pepe și iși vor strange baiețelul in brațe, caci tanara urmeaza sa nasca. .ro i-au surprins recent pe cei doi viitori parinți, dar insoțiți de fiicele lui Pepe, la clinica unde merge la control pentru a urmari sarcina.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai emoționant clip cu chipul bebelușului lui Aron de la Mireasa. In ce ipostaza tip portret de familie s-au filmat cu toții

14:40, 25.05.2024 - Recent, Aron de la Mireasa a impartașit cu fanii sai o veste minunata: a devenit tatic pentru prima oara. Emoțiile și fericirea noului tata au fost evidente din postarile pe care le-a facut in mediul online.

Cum decurge sarcina Ancai Dumitra! Actrița este nerabdatoare sa devina mama și are susținere din partea intregii familii: ”A fost un pic dificil”

16:30, 16.05.2024 - Anca Dumitra se pregatește pentru cea mai frumoasa perioada a vieții sale! Actrița va deveni mama pentru prima data in curand, astfel ca fiecare moment pe care il traiește acum este unic. Iata cum decurge sarcina actriței și cum se simte in luna a cincea!

Vladuța Lupau, portret induioșator de familie cu burtica de gravida la vedere. Cum arata acum interpreta: „Sunteți superbi!”

15:55, 10.05.2024 - Vladuța Lupau și-a luat prin surprindere fanii cu un portret induioșator de familie, chiar de Paște. Interpreta de muzica populara s-a lasat pozata cu burtica de gravida la vedere intr-o ipostaza emoționanta.

Fericirea sta in gesturi mici! Așa arata o familie liniștita! Imagini rare cu Alexandru Tudorie, soția lui și copiii lor / PAPARAZZI

22:45, 29.04.2024 - Dovada ca fericirea sta in lucruri mici! Iata cum arata o familie fericita! Imagini rare cu Alexandru Tudorie, soția lui și copiii lor. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene de la noi din țara, au fost pe „urmele” lor și i-au surprins ii ipostaze de senzație.

Vicepresedinta Kamala Harris va vizita o clinica din Minnesota care efectueaza intreruperi de sarcina

19:30, 14.03.2024 - Vicepresedinta Statelor Unite, Kamala Harris, va vizita joi o clinica din Minnesota, in nordul SUA, care efectueaza intreruperi de sarcina, a anuntat Casa Alba, o premiera, potrivit presei americane, relateaza AFP si Reuters, potrivit Agerpres. Kamala Harris conduce din ianuarie un turneu national…

Cum se ințeleg fiicele Andreei Balan cu fiul lui Victor Cornea. Imaginile emoționante de familie, publicate de artista

13:15, 09.03.2024 - Victor Cornea și fiul lui le-au rasfațat cu flori pe Andreea Balan, pe mama și pe fiicele ei. Artista a publicat imagini emoționate, aratand cat de bine s-a integrat fiul tenismenului in familie.


Ce parere ai despre aceasta stire?