Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pentagonul avertizează Turcia în legătură cu testarea sistemului antiaerian S-400: „Ar putea avea consecinţe grave”

Publicat:

Departamentul american al Apararii a avertizat vineri Turcia in legatura cu testarea sistemului antiaerian S-400 de productie ruseasca, apreciind ca ar putea avea „consecinte grave” pentru relatiile in domeniul apararii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lloyd Austin a vorbit cu ministrul chinez al Apararii pentru prima data dupa un an și jumatate

20:05, 16.04.2024 - Ministrul american al Apararii si omologul sau chinez au discutat marti pentru prima data dupa un an si jumatate, a anuntat Pentagonul, transmite AFP, remarcand un nou semn al vointei celor doua superputeri de a mentine dialogul, in ciuda tensiunilor inca puternice dintre ele, potrivit Agerpres.

SUA au trimis un general in Israel și negociaza cu Turcia, China și Arabia Saudita sa faca presiuni asupra Iranului

00:31, 12.04.2024 - Un general american insarcinat cu problemele Orientului Mijlociu se afla in Israel pentru a discuta cu inalti responsabili militari la fata locului despre „amenintarile la adresa securitatii in regiune” intr-un context de escaladare cu Iranul, a anuntat joi Departamentul american al Apararii. In paralel,…

CONSECINȚE GRAVE Șofer roman fara permis in Olanda dupa ce a aruncat țigari pe geam

11:20, 09.04.2024 - Ca urmare a acestor incalcari, poliția i-a suspendat permisul de conducere. The post CONSECINȚE GRAVE Șofer roman fara permis in Olanda dupa ce a aruncat țigari pe geam first appeared on Informatia Zilei .

Serviciile secrete americane avertizeaza asupra unor posibile atacuri similare cu cel de la Moscova

19:36, 06.04.2024 - Biroul Federal de Investigatii (FBI) si Departamentul pentru Securitatea Interna al SUA (Homeland Security) au cerut fortelor de politie locale din Statele Unite sa fie in alerta in fata posibilitatii unor atacuri similare cu cel din 22 martie de la o sala de concerte dintr-o suburbie a Moscovei, revendicat…

Reutilizarea uleiului prajit aduce consecințe grave pentru sanatate - studiu

03:25, 02.04.2024 - Un studiu recent a relevat riscurile asociate cu reutilizarea uleiului de gatit, identificand efecte negative asupra sanatații șobolanilor și ale progeniturilor lor. Aceste descoperiri sugereaza consecințe importante pentru sanatatea oamenilor, dat fiind ca reutilizarea uleiului este o practica obișnuita…

Un regim de slabit in voga, periculos pentru sanatate. Medicii avertizeaza ca poate crea probleme grave la inima

18:11, 21.03.2024 - Postul intermitent, unul dintre cele mai in voga regimuri de slabit la ora actuala, poate provoca probleme grave cu inima. Studiul care facut recent a scos la iveala informații ingrijoratoare. Care este explicația specialiștilor.

Ministrul american al Apararii, Lloyd Austin, spitalizat din nou și supus unor „tratamente intensive”

16:56, 12.02.2024 - Pentagonul a anunțat oficial ca duminica, 11 februarie, ministrul american al Apararii, Lloyd Austin, a fost admis intr-o unitate pentru „ingrijiri intensive”, dupa ce a fost din nou spitalizat pentru „probleme urgente de vezica”. Inainte de a merge la spital, domnia sa i-a delegat toate funcțiile adjunctei…

Rusia ar putea ataca NATO in 3-5 ani, avertizeaza ministrul danez al Apararii. „Exista motive sa fim cu adevarat ingrijorati”

17:16, 09.02.2024 - Danemarca ar trebui sa isi accelereze investitiile militare dupa ce noi informatii indica faptul ca Rusia se reinarmeaza mai repede decat era de asteptat si ca ar putea ataca o tara NATO in termen de trei pana la cinci ani, a declarat vineri ministrul danez al apararii, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?