Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pentagonul acuză că ucraineni au fost 'trimişi împotriva voinţei lor în Rusia' / Video

Publicat:

Ucraineni au fost "trimisi impotriva vointei lor in Rusia", a declarat luni purtatorul de cuvant al Pentagonului, , confirmand informatii ale autoritatilor ucrainene, scrie AFP.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE Un centru comercial…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a condamnat la inchisoare un colaborator important al lui Mark Zuckerberg

12:25, 25.04.2024 - Un tribunal militar rus l-a condamnat in absența pe purtatorul de cuvant al Meta, Andy Stone, la șase ani de inchisoare pentru „apararea publica a terorismului”, relateaza Reuters. Avocatul lui Stone a cerut achitarea, și exista planuri de a face apel la sentința. La cateva luni dupa ce oficialii ruși…

Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni acuza Rusia ca a folosit ilegal gaze chimice in atacurile asupra lor

00:10, 08.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni descriu atacuri ilegale cu gaze „aproape zilnic”, in timp ce invadatorii ruși incearca sa-i disloce de pe pozițiile pe care sunt, potrivit The Guardian.

Rusia, acuzata ca folosește sistematic atacuri chimice impotriva soldaților ucraineni: „Zilnic, una, doua grenade cu gaz”

10:10, 07.04.2024 - Soldații ucraineni descriu atacuri rusești cu gaze „aproape zilnic”, in timp ce invadatorii incearca sa-i disloce de pe pozițiile incorporate, potrivit The Guardian. Folosirea acestor substanțe pe timp de razboi este interzisa.

Prizonieri de razboi din Africa și Asia marturisesc cum au fost ademeniți in Rusia și trimiși sa lupte impotriva Ucrainei

16:05, 20.03.2024 - Opt prizonieri de razboi originari din Cuba (America de Nord), Nepal (Asia), Sierra Leone si Somalia (Africa) au marturisit in cadrul unei conferinte de presa organizate la Kiev ca au fost ademeniti in Rusia cu promisiuni de salarii mari, dar au fost inselati si au fost trimisi pe front.

(video) Protest „Amiaza impotriva lui Putin” la Ambasada Rusiei la Chișinau. Manifestanții au scandat: „Rușine, voi votați un criminal”

15:00, 17.03.2024 - Un protest „Amiaza impotriva lui Putin” a fost organizat la Ambasada Rusiei la Chișinau. Un grup de oameni a protestat astazi, 17 martie, in fața sediului Ambasadei, in timp ce cetațenii așteaptau randul pentru a-și exercita dreptul la vot in cadrul alegerilor prezidențiale din Rusia. Cel puțin asta…

Un fost prizonier ucrainean de razboi acuza Rusia si Cecenia de un trafic de prizonieri de razboi - Groznii cumpara prizonieri ucraineni de la armata rusa

22:50, 13.03.2024 - Armata rusa organizeaza o piata neagra a prizonierilor de razboi, prin care mercenari ceceni cumpara prizonieri ucraineni de la armata rusa si-i elibereaza apoi in schimbul unor prizonieri ceceni, dezvaluie cotidianul britanic The Times, pe baza unor declaratii ale autoritatilor ucrainene, potrivit…

Coreea de Sud acuza Phenianul ca a trimis Moscovei 6.700 de containere cu muniții pentru a le folosi impotriva Ucrainei

13:00, 27.02.2024 - Coreea de Nord a expediat in Rusia 6.700 de containere cu milioane de unitati de munitie, incepand din iulie anul trecut, a declarat luni ministrul sud-coreean al Apararii, Shin Won-Sik, presei locale preluate marti de Reuters.

Rusia il acuza pe Zelenski ca minte in legatura cu numarul militarilor ucraineni ucisi in razboi

11:15, 26.02.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, il acuza pe Volodimir Zelenski ca „minte” atunci cand vorbeste despre 31.000 de militari ucraineni ucisi in lupta in ultimii doi ani de razboi.


Ce parere ai despre aceasta stire?