Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pentagonul a publicat primele imagini cu atacul împotriva liderului ISIS

Publicat:

Filmarile realizate de o drona arata fortele de comando care se apropie de complexul in care se afla Baghdadi si atacurile aeriene efectuate de avioane de lupta F-15 si drone MQ-9. Comandantul centrului de comanda american, , a spus ca ADN-ul folosit pentru confirmarea identitatii lui Baghdadi provinde din probe colectate in timpul detentiei sale la , in Irak. McKenzie a declarat reporterilor ca nu poate confirma ca Baghdadi "se smiorcaia (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele norme ale UE privind combaterea violenței impotriva femeilor, adoptate de Parlamentul European

19:10, 24.04.2024 - Parlamentul a adoptat, miercuri, primele norme europene privind combaterea violenței impotriva femeilor și a violenței domestice. Directiva solicita legi mai stricte impotriva violenței cibernetice, o asistența mai buna acordata victimelor și masuri de prevenire a violului.

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Klaus Iohannis: „Romania condamna in cei mai fermi termeni atacul Iranului impotriva Israelului”

10:50, 14.04.2024 - „Romania condamna in cei mai fermi termeni atacul Iranului impotriva Israelului. Suntem in deplina solidaritate cu poporul israelian in aceste momente dificile. Facem apel la evitarea unei escalade regionale ulterioare”, a scris Klaus Iohannis pe platforma X. Citește și: Testare antidrog in școli. Cum…

Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu, primele mesaje dupa atacul Iranului asupra Israelului

08:15, 14.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis și premierul Marcel Ciolacu au transmis poziția Romaniei, dupa atacul Iranului asupra Israelului. In ambele mesaje se arata solidaritatea Romaniei cu Israelul și este condamnat atacul Iranului.

Primele imagini video cu atacul terorist din Moscova publicate de mass-media

21:50, 22.03.2024 - Un clip postat pe canalul X al Nexta suprinde momentul in care mai multe persoane inarmate și in ținuta de camuflaj patrund in cladire și deschid focul. Cel puțin 14 persoane au fost ucise și 35 ranite in incidentul armat care a avut loc astazi la sala de concerte Crocus City Hall din apropierea Moscovei,…

Irina Fodor, primele imagini de la filmarile Asia Express sezonul 7 . Cum a fost surprinsa prezentatoarea TV

16:30, 05.03.2024 - Irina Fodor a postat primele imagini de la filmarile Asia Express sezonul 7. Prezentatoarea TV așteapta debutul cursei, la care noua echipe de vedete se intrec pentru marele premiu in valoare de 30.000 de euro.

Au inceput filmarile pentru Asia Express 2024. Primele imagini din acest sezon postate de Irina Fodor: „Mai sunt și zile in care...” / FOTO

15:00, 05.03.2024 - Sambata, concurenții de la Asia Express 2024 au plecat la drum. De curand, au inceput filmarile pentru noul sezon, iar Irina Fodor a facut publice imagini de pe Drumul Zeilor. Cum au fost aceste zile pentru Irina Fodor de cand a ajuns la prima locație.

Primele imagini dupa atacul de la petrecerea cu vedete din Dambovița. Paramedicii au incercat sa salveze viața barbatului / FOTO

13:00, 11.02.2024 - Au aparut primele imagini dupa atacul de la petrecerea cu vedete din Dambovița. Paramedicii au incercat sa salveze viața barbatului in varsta de 41 de ani din Targoviște, insa a fost in zadar, deoarece acesta era deja decedat. Iata ce fotografii au aparut de acolo, dar și ce se știe despre atacatori!


Ce parere ai despre aceasta stire?