Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Peaking” sau cum să ai un orgasm intens

Publicat:

Peakingul” este necesar ca tehnica pentru a atinge orgasmul și pentru a incerca noi placeri sexuale fara a-ți asuma niciun risc. Mantra acestei practici sexuale? Un orgasm controlat cu ajutorul unei poziții a picioarelor… in aer. Cu alte cuvinte, este vorba despre amanarea orgasmului pentru a-l ințelege mai bine și... The post „Peaking” sau cum sa ai un orgasm intens appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a lucrat intens la 'operațiunea flotantul' - Temeri privind fraudarea alegerilor, semnal de alarma de la MAI

13:40, 22.04.2024 - Ministrul Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, a declarat, luni, ca la nivel national exista o crestere cu 112% a cererilor pentru obtinerea de vize de flotant, fata de alegerile de acum patru ani."In tara procentul este cu 112% mai mare decat la alegerile precedente.

Atentie, soferi! Se lucreaza intens, in apropiere de City Park Constanta. Traficul este ingreunat

13:15, 19.03.2024 - Reconfigurarea intersectiilor din municipiul Constanta continua, iar cu cateva zile inainte de implementarea sensului unic pe strazile Adamclisi si Suceava, se lucreaza inclusiv la modernizarea intersectiei de la City Park Mall, intersectia bulevardului Alexandru Lapusneanu cu strada Soveja.De altfel,…

Cuvinte cheie:

sexuale intens mantra peakingul

Ce parere ai despre aceasta stire?