Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pe iarbă, ca acasă » Horia Tecău a cucerit al patrulea trofeu la 's-Hertogenbosch

Publicat:

a cucerit ieri al patrulea trofeu la 's-Hertogenbosch, el si partenerul sau, , au jucat intr-o zi si semifinala, si finala.

Tweet

a ridicat ieri deasupra capului al douazecelea trofeu al carierei. Alaturi de , partenerul sau din acest an, romanul s-a impus pentru a patra oara la turneul pe iarba din Olanda, dupa ce a fost nevoit sa cistige doua meciuri in aceeasi zi.

Din cauza ploii partida din penultimul act s-a disputat ieri si nu vineri cum era programat. Tecau si Rojer au trecut in semifinale de perechea Granollers/Melzer…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sebastian Korda, primul finalist al turneului ATP de la 's-Hertogenbosch

16:10, 15.06.2024 - Tenismanul american Sebastian Korda s-a calificat in finala turneului ATP 250 pe iarba de la 's-Hertogenbosch (Olanda), dotat cu premii totale de 690.135 de euro, dupa ce a dispus in doua seturi, 6-2, 6-4, de olandezul Tallon Griekspoor, sambata, in penultimul act al competitiei, potrivit Agerpres.

Libema Open: Naomi Osaka vs Bianca Andreescu - Japoneza, in forma maxima pe iarba olandeza

10:55, 14.06.2024 - Naomi Osaka - Bianca Andreescu, meci contand pentru sferturile de finala ale turneului de la ’s-Hertogenbosch (Olanda)‚ este programat, vineri, 14 iunie, nu mai devreme de ora 16:00, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2.

Libema Open: Naomi Osaka vs Suzan Lamens - Revenire in forta pentru fosta lidera WTA

10:41, 12.06.2024 - Naomi Osaka - Suzan Lamens, meci contand pentru turul al doilea (optimi de finala) al turneului de la ’s-Hertogenbosch (Olanda)‚ este programat, miercuri, 12 iunie, nu mai devreme de ora 12:00, si va fi transmis in direct de Digi Sport.

Doi sportivi de la CSM Constanta, convocati la echipa nationala de rugby in 7 (GALERIE FOTO)

11:45, 02.06.2024 - Echipa nationala de rugby in 7 a Romaniei se reuneste intr un cantonament de pregatire, care va avea loc la Centrul Sportiv National "Elisabeta Lipaldquo; din Snagov. Reunirea lotului se va face luni, 3 iunie 2024, la ora 9.30, la sediul Federatiei Romane de Rugby, din Bucuresti. Stagiul va fi intre…

Nicki Minaj a fost arestata pe un aeroport din Olanda, fiind suspectata de posesie de droguri usoare. „Acesta este Amsterdam, unde iarba este legala”

21:55, 25.05.2024 - Cunoscuta cantareața americana Nicki Minaj a fost arestata pe un aeroport din Olanda, cu cateva ore inainte de a sustine un concert la show-ul „Co-op Live” din Manchester, relateaza sambata Sky News.

Convocari sub tricolor

00:31, 17.05.2024 - Trei dintre jucatorii de la CSM Petrolul Ploiesti – Codrut Dinu, George Angelian si Petru Voiculescu – au fost convocati la echipa nationala „U18” a Romaniei, care se pregateste de participarea la Campionatul European de Baschet, Divizia B, ce va avea loc in perioada 26 iulie – 4 august, la Skopje.…

Cel mai mare concurs de jazz din Europa de Est revine la Cluj cu tinere talente

17:15, 23.04.2024 - Parcul Central din Cluj-Napoca va prinde din nou viața, la cel mai mare concurs de jazz din Europa de Est ca premii și numar de participanți: Jazz in the Park Competition ! 13 tinere trupe din 10 țari sunt finalistele celei de-a VII-a ediții a concursului internațional care va avea loc in 5-7 iulie…

Locul din Romania in care te simți ca in Olanda. Este plin de lalele și se afla la doar 100 de kilometri de București / FOTO

23:00, 07.04.2024 - Exista un loc din Romania in care te vei simțiexact ca in Olanda. Aceasta zona este plina de lalele și se afla la doar 100 de kilometri de București. Iata despre ce oraș din țara noastra este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?