Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pe cine vrea Chir Nica să împingă în faţă: viaţa, omul, opera!

Publicat:

Ei bine, stimati telespectatori, ne-am interesat despre asta pentru dumneavoastra derect si in exclusivitate la amicul nostru , om cu doftorat magna cu laute in sforaraie politica de Bahlui, si care le stie pe toate dar si ceva pe deasupra (vorba invatatului renascentist Pico della Mirandola, daca va mai amintiti de la scoala). Iar amicul Archie ne zice ca, din ce a aflat de la sursele lui din partidoi, cica l-ar fi propus la ca prifect pe ac (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Istoria Dobrogei - Bibliografie: Eusebiu (sec. III-IV) – Cronica, Istorie bisericeasca, Pregatirea evanghelica, Viata imparatului Constantin, Catre Constantin la treizeci de ani

17:05, 19.04.2024 - Eusebiu a trait intre anii 260 340. In calitate de episcop al Caesareei Palestinei din 313, a sustinut unitatea bisericii crestine si n a fost de acord cu condamnarea lui Arie Primul Conciliu Ecumenic de la Niceea din 325 .Opera sa "Cronica" este un tabel cronologic de la facerea lumii pana la anul…

Compoziția cu maci, opera artistului turdean Cornel Vana, a ajuns in colecția fostului președinte, Emil Constantinescu!

22:06, 29.03.2024 - Viața ne ia prin surprindere cand ne așteptam mai puțin, iar cand vedem ca munca noastra este apreciata, nimic nu poate fi mai satisfacator. Iata ca viața l-a luat prin surprindere pe artistul turdean Cornel Vana, una dintre operele sale, Compoziția cu maci, ajungand in colecția fostului președinte…

La Cenaclul Ligii Scriitorilor din Romania, filiala Maramureș – medalion literar: Alexandru Macedonski – viața și opera

00:45, 18.03.2024 - Vasile Dan Marchiș LSR, Fondatorul revistei Sintagme codrene  La mijlocul lunii Martie, pe 15 martie 2024, cand natura prinde viața din plin,  a fost momentul prielnic sa se aduca in actualitate impresionantele rondeluri despre flori, scrise de marele poet Alexandru Macedonski, in cadrul ședinței cenaclului…

Adaptarea copiilor la situațiile dificile din viața

11:05, 07.03.2024 -  Expunerea la factori negativi precum saracia cronica, manifestari de violența sau absența unei persoane afectuoase, care sa creeze un sentiment de siguranța, poate submina dezvoltarea normala a creierului unui copil.Din pacate, nu traim intr-o lume ideala, astfel ca mulți copii cresc și se dezvolta…

TNOB Constanta: Maestrul Gheorghe Stanciu isi va lua ramas bun de la scena teatrului

17:46, 02.03.2024 - Maine, duminica 3 martie, la orele 9.45, maestrul Gheorghe Stanciu isi va lua ramas bun de la scena pe care a slujit o o viata, de la cei cu care a impartit munca si succesele si de la publicul caruia i a inchinat talentul si truda sa, anunta Teatrul National de Opera si Balet "Oleg Danovski" Constanta,…

Drum lin, Maestre!“: Maestrul dirijor Gheorghe Stanciu s-a stins din viata. Mesajul Teatrului National de Opera si Balet Constanta

19:35, 29.02.2024 - In aceasta dimineata s a stins din viata unul dintre marii maestrii ai scenei lirice romanesti, slujitor devotat al culturii constantene, reprezentant de seama al artei spectacolului liric si al culturii romanesti, se arata intr un comunicat al Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski. "Dirijor…

Expoziție și conferințe despre opera și viața pictorului Sava Henția, la Sebeș. Se implinesc 120 de ani de la moartea artistului

21:36, 16.02.2024 - Expoziție și conferințe despre opera și viața pictorului Sava Henția, la Sebeș. Se implinesc 120 de ani de la moartea artistului Pe 21 februarie 2024 se implinesc 120 de ani de la moartea pictorului Sava Henția, originar din Sebeșel, județul Alba. Cu aceasta ocazie, la Primaria Municipiului Sebeș va…

Remember. 203 ani de la stingerea din viata a istoricului si filologului Petru Maior

18:05, 14.02.2024 - Pe 14 februarie 1821 a trecut la Domnul Petru Maior, figura ilustra a culturii romane și a Bisericii Romane Unite. A fost istoric, filolog și scriitor roman transilvanean, protopop greco-catolic al Reghinului si al Gurghiului, unul din corifeii Școlii Ardelene. Opera istorica principala a lui Maior…


Ce parere ai despre aceasta stire?