Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Pe când aveam 12 ani o călugăriță a venit și a făcut amor cu mine. Dupâ câteva luni, am descoperit ceva năucitor. Atunci am înțeles totul"

Publicat:

Un barbat susține ca a fost violat de o calugarița la varsta de 12 ani și a devenit tata copilului ei dupa ce a fost victima a unui abuz sexual oribil la o casa catolica.

a spus cum a fost abuzat vreme de aproape trei ani la fosta casa din , Lancashire, in anii 1950.

Casa a fost condusa de misionarii franciscani ai - o congregație catolica de calugarițe - care și-a cerut scuze pentru tratamentul lui Edward.

Edward, acum in varsta de 76 de ani, a renunțat la dreptul sau la anonimat pentru a ridica secretul despre…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat din Brașov și-ar fi violat de nenumarate ori nepoata in varsta de doar 5 ani. Individul a fost arestat

20:01, 09.03.2024 - Un barbat de 35 de ani dintr-o localitate limitrofa municipiului Brasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca si-ar fi violat in mod repetat nepoata in varsta de 5 ani, a informat, sambata, Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov.

Dezvaluirile cutremuratoare ale unui fost campion mondial de box: „Am fost violat cand aveam doi ani”

16:00, 06.03.2024 - Ryan Garcia (25 de ani), fost campion mondial la categoria super ușoara, a facut o serie de dezvaluiri șocante pe rețelele de socializare, inainte de urmatorul sau meci. Acesta a spus ca a fost violat de un membru al familiei cand avea doi ani. Americanul are și alte postari bizare in care declara ca…

Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata

12:50, 05.03.2024 - Un barbat in varsta de 30 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a violat o minora in varsta de... The post Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?