Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PDL si PNTCD au semnat un protocol de colaborare politica

Publicat:

Alex Stefanescu si organizatiei PDL si presedintele organizatiei PNTCD au semnat, astazi, un protocol de colaborare politica si sustinere reciproca la nivelul Capitalei, informeaza agentia de stiri Mediafax.
Liderul organizatiei PNTCD Bucuresti, criticul literar Alex Stefanescu, a apreciat semnarea acestui protocol de colaborare dintre PNTCD si PDL drept o asociere intre "un burghez eficient cu o aristocrata saraca".
"Se asociaza in momentul de fata un burghez eficient, un om de actiune, cu o aristocrata saraca

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Ciolacu a trasat linia unei alianțe 'mamut' in politica romaneasca

15:36, 10.06.2024 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit luni despre posibilitatea unei alianțe pe viitor cu cei din PNL.„Cand o alianța electorala are cu 5 in fața e un semnal puternic de la romani ca au incredere. Sunt toate premisele pentru o alianța politica.

Liderul PNL nu exclude o noua colaborare cu USR: „Orice opțiune este pe masa”

11:20, 03.06.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a spus despre o colaborare cu USR ca orice optiune este pe masa, precizand ca in aceasta perioada scurta de cand a intrat in politica a invatat un lucru, si anume ca in politica niciodata sa nu spui niciodata.

S-a semnat un Protocol de colaborare intre Camera de Comerț și Industrie a Romaniei și Ministerul Educației

17:06, 15.05.2024 - Camera de Comerț și Industrie a Romaniei (CCIR) a semnat, in data de 09 mai 2024, un protocol de colaborare cu Ministerul Educației privind promovarea antreprenoriatului in școli, prin organizarea și implementarea proiectului “Invața de la antreprenori”.

Filiala PSD Iași a semnat un protocol de colaborare cu CNSLR Fratia

16:06, 24.04.2024 - Presedintele Partidului Social Democrat Iasi, Bogdan Cojocaru, a semnat, miercuri, un protocol de colaborare cu Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania - Fratia Uniunea Judeteana Iasi.

Emil Enache, transferul anului la AUR. Fermierul care a condus protestele la Albita face pasul in politica!

23:50, 14.04.2024 - PE ULTIMA SUTA DE METRI…AUR la Vaslui face cea mai importanta achizitie. L-a atras in randurile sale pe unul dintre cei mai hotariti fermieri din judet, care lucreaza 3.500 de hectare in zona comunelor Dimitrie Cantemir, Hoceni si Vutcani. Are 34 de ani de antreprenoriat, a dezvoltat o firma solida…

Ciolacu: Mandatul lui Nicușor Dan, un eșec. Cel mai mare atuu al lui Cirstoiu: Nu este un om politic

21:51, 08.04.2024 - Mandatul primarului Capitalei, Nicușor Dan, e un mandat de eșec total: „sunt 4 ani pierduți de capitala Romaniei. Capitala Romaniei a ramas in urma celorlalte capitale”, declara Marcel Ciolacu. Liderul social-democrat adauga ca cel mai mare atuu al lui Ca

A7 continua de la Pașcani catre Suceava. Ministrul finanțelor a semnat indicatorii tehnico-economici

12:40, 06.04.2024 - Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a semnat vineri indicatorii tehnico-economici pentru tronsonul Pașcani-Suceava din Autostrada A7, marcand un moment crucial in dezvoltarea infrastructurii rutiere din regiunea Moldovei. Aceasta investiție de amploare in valoare de 9,2 miliarde de lei va facilita legatura…

Hamas, dupa adoptarea rezoluției ONU privind Fașia Gaza: „Demonstreaza izolarea politica fara precedent a Israelului”

17:00, 26.03.2024 - Liderul miscarii islamiste palestiniene Hamas, Ismail Haniyeh, a declarat marti, la Teheran, ca adoptarea primei rezolutii a Consiliului de Securitate al ONU care cere incetarea imediata a focului in Fasia Gaza demonstreaza „izolarea politica fara precedent” a Israelului, relateaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?