Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Paul Pârvulescu s-a însurat cu machedoanca Ana, sora cântăreţei Elena Gheorghe

Publicat:

Pe prima pozitie in Liga 1, cu sanse mari la castigarea Cupei si a locului intai in grupa din care face parte in , stelistul (24 de ani) si-a facut ieri timp sa se cunune religios cu aleasa inimi sale, Ana, sora cantaretei si a fotbalistului . La petrecere au fost prezenti toti stelistii.

Paul si Ana, care e insarcinata in luna a patra si a aflat deja ca va avea un baietel, s-au cununat religios la biserica din Clinceni, unde oficiaza ca preot chiar tatal fetei, apoi au petrecut la un luxos restaurant…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Europa League: Atalanta vs Leverkusen - Finala-spectacol la Dublin

12:01, 22.05.2024 - Atalanta - Leverkusen, meci contand pentru finala editiei 2023-2024 din Liga Europa, este programat, miercuri, 22 mai, de la ora 22:00, pe Aviva Stadium din Dublin, si va fi transmis in direct de Pro Arena.

Elena Gheorghe, din nou alaturi de Mandinga dupa 19 ani! Anunțul cantareței: „Imi rescriu povestea”

11:55, 22.05.2024 - Elena Gheorghe a surprins pe toata lumea cu cel mai recent anunț. Cantareața a dezvaluit ca va urca pe scena alaturi de Mandinga, trupa care a facut-o celebra. Ea a fost cea care a facut primul pas catre colaborare.

Elena Gheorghe scoate la iveala amanunte mai puțin știute despre familia ei. „Am ramas cea responsabila”

15:01, 18.05.2024 - Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania și in curand va aniversa 20 de ani de cariera. Vedeta a acordat recent un interviu, in care a scos la iveala amanunte mai puțin știute despre frații ei, Ana și Costin.Intre Elena Gheorghe și Ana Parvulescu este o diferența de varsta…

Detalii neștiute din relația Elenei Gheorghe cu fratele ei, Costin Gheorghe! "Ne aliam impotriva lui" / VIDEO

22:55, 13.05.2024 - Elena Gheorghe, detalii neștiute despre relația cu fratele ei, Costin Gheorghe. Artista vorbește și despre alianța pe care o facea cu sora ei, Ana Parvulescu, impotriva mezinului familiei. Ce "probleme" le facea acesta.

Sute de persoane prezente la un eveniment cu muzica religioasa, intr-o comuna din Timiș

16:55, 29.04.2024 - Eveniment religios de excepție, in comuna Saravale din județul Timiș. Comunitatea roma și proroma penticostala a invitat oamenii la un concert religios. Mișcarea a fost sprijinita de Asociația Partida Romilor Pro Europa, alaturi de primaria Saravale.

UAT BUCȘANI, IN FAZA JUDEȚEANA A CUPEI SATELOR

06:21, 22.04.2024 - Cupa Satelor nu a stat pe loc! Fazele regionale sunt programate, iar puștii sunt pregatiți sa iși intalneasca, in perioada urmatoare, rivalii din județele vecine.In perioada februarie – martie 2024, Asociațiile Județene de Fotbal din toata țara au organizat fazele județene finale pentru Cupa Satelor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?