Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru reţete de mâncare cu varză murată

Publicat:

Varza murata este o delicatesa si nu ar trebui sa lipseasca din nicio gospodarie. Cand vine iarna, consumați cat mai multa varza acra, deoarece mulți susțin ca este mai buna decat lamaia și portocala. Este delicioasa, fie ca o faceti la cuptor, o gatiti pe aragaz sau o mancați ca salata. Va prezentam patru rețete de mancare cu varza acra si va asiguram ca nu veți regreta daca le veti incerca. Varza cu chimenIngrediente1,5 kg de varza murata tocata;0,5 kg de carne de porc;2 cepe roșii;100 ml de ulei;piper;100 g de orez;frunze de dafin;o lingurița de chimen.Mod de preparareDaca varza este sarata…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul Nadiei Comaneci pentru cele mai gustoase sarmaluțe. Cu ce sa amesteci carnea tocata, ies extraordinare așa

20:35, 30.04.2024 - Deși mulți o cunosc sub numele de Zeița de la Montreal, Nadia Comaneci este la fel de gospodina ca orice romanca, mai ales acum in perioada sarbatorilor de Paște. Așa ca, este momentul sa aflam care este secretul Nadiei Comaneci pentru cele mai gustoase sarmaluțe. Tot de la ea vei afla și cu ce sa […]…

Cum se pune cea mai buna varza murata și care e cea mai buna rețeta?

23:30, 15.04.2024 - Varza alba este cea mai populara opțiune pentru a fi murata, datorita consistenței și gustului sau. Aceasta este mai crocanta și mai ferma decat alte tipuri de varza, ceea ce o face ideala pentru murare. Totuși, varza roșie poate fi, de asemenea, murata cu succes și ofera un gust distinct și o culoare…

La ce sa fii atent cand cumperi carne de pui din supermarket. Trucuri folosite de retaileri pentru a te pacali sa cumperi marfa proasta

23:16, 12.04.2024 - Chiar daca aspectul exterior al carnii poate sa para similare in majoritatea cazurilor, exista metode și indicii prin care poți face diferența și sa recunoști un produs proaspat. Alegerea carnii de pui proaspete nu doar asigura siguranța alimentara a familiei tale, dar și gustul și valoarea nutritiva…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

18:30, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

14:15, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

Rețeta speciala de varza murata cu carne de porc. Ce truc folosesc gospodinele din Ardeal

13:00, 28.02.2024 - Rețeta special de varza murata cu carne de porc din Ardeal. Nu este deloc dificil sa o pregatești. Trebuie, in schimb, sa ai ceva timp liber la dispoziție pentru a ajunge la rezultatul potrivit. Gospodinele din Transilvania apeleaza la un ingredient deosebit pentru a oferi preparatului aroma intensa.…


Ce parere ai despre aceasta stire?