Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru rețete de feluri de mâncare cu urzici

Publicat:

Daca sunteți palizi, epuizați și obosiți ușor, probabil ca sunteți anemici. Lipsa fierului este de obicei cauzata de boli, dar la persoanele sanatoase apare din cauza unei alimentații neadecvate. Urzicile sunt plante medicinale bogate in fier, benefice pentru organism si datorita conținutului ridicat de vitamina A, B2, C, K, acid acetic, acid formic și saruri minerale. Mulți spun ca, in urzici, natura a impachetat o buna parte a sanatații.Mancarurile preparate cu urzici fac parte de mult timp din tradiția popoarelor balcanice, inclusiv a celui sarb. Puteti incerca urmatoarele rețete de mancare…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ingredientul secret pentru o omleta pufoasa și gustoasa. Secretul dezvaluit de marii bucatari

00:01, 24.04.2024 - Secretul unei omlete cremoaseSecretul care face diferența in prepararea unei omlete este adaugarea unei linguri de smantana in amestecul de oua. Aceasta tehnica este folosita frecvent in școlile culinare de top și ajuta la menținerea unei texturi cremoase a omletei, chiar și cand este pastrata pana…

Trendurile verii 2024: papuci casual de dama și teniși chiar și la nunta!

20:55, 19.04.2024 - A fost o vreme cand femeile elegante ar fi murit mai degraba decat sa fie vazute in papuci casual dama in afara casei. Dar in 2024 nu mai este cazul! Și ce bine! Pentru ca sunt comozi și ușor de purtat. Și chiar pot arata foarte bine in picioare! In timp ce cei mai sceptici poate vor stramba din nas,…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

18:30, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

14:15, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Hummus cu lipii grecesti

00:30, 08.03.2024 - Ingrediente: HUMMUS: 1 conserva mica de naut fiert 2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline 2 linguri de tahini (pasta de susan) 1 lingurita de sare 1 lingurita de piper macinat sucul de la o jumatate de lamaie Se scurge nautul din conserva, pastrand lichidul. Adaugati intr-un blender ingredientele…

Intampina primavara debordand de sanatate

17:40, 05.03.2024 - De la banalele viroze care ne dau tarcoale, pana la scaderea imunitatii sau aparitia asteniei de primavara, toate sunt pericole reale care ne pandesc. Cu toate ca ne asteptam ca, dupa o iarna lunga si cateva luni petrecute in spatii inchise, mai mult la serviciu, acasa, in vizite la prietene si cateodata…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?