Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pascaru: „Autoritățile nu se descurcă atît de bine pe cît încearcă să o demonstreze”

Publicat:

Autoritațile moldovenești incearca sa ciștige agenda publica, dar nu se descurca atit de bine pe cit incearca sa o demonsterze, iar opoziția are tot dreptul sa iasa la proteste active. Aceasta opinie a fost exprimata pentru eNews de fostul deputat al Parlamentului Republicii Moldova din PSRM, liderul mișcarii „Voevod”, , relateaza Noi.md. „PAS trimbițeaza sus și tare ca la noi

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Autoritațile din Prahova incearca sa afle cauza surparii strazii „23 August” din Slanic. Tasarea pare ca a stagnat

09:40, 28.04.2024 - Surparea de pe strada 23 August din orasul Slanic din Prahova a stagnat, au anunțat autoritațile locale, dar nu se știe, deocamdata, care este cauza acelei tasari ce a dus la evacuarea a 42 de persoane din locuințele lor.

Masura drastica intr-un oraș din Japonia: cum incearca autoritațile sa combata turismul excesiv

15:35, 26.04.2024 - Satule pana peste cap de turiștii straini care nu au un comportament adecvat, autoritațile nipone au decis sa blocheze cu o bariera priveliștea cu Muntele Fuji. Conform The Guardian, bariera ar urma sa fie amplasata intr-un loc preferat destinat fotografiilor.

Fermierii din SUA iau masuri dupa ce gripa aviara a fost depistata la vaci / Focare confirmate in șapte state americane, in timp ce autoritațile incearca sa afle cum se raspandește virusul

15:01, 11.04.2024 - Producatorii de lapte din Statele Unite au inceput sa ia masuri, in unele cazuri radicale, pentru a incerca sa opreasca raspandirea gripei aviare la animalele lor, dupa ce aceasta a fost depistata in cirezi de vaci din mai multe state americane, relateaza Reuters. Agenția de presa amintește ca gripa…

SITUAȚIE DE URGENȚA IN ȘCOLI Autoritațile incearca sa gestioneze raspandirea rapida a Norovirusului

09:15, 04.04.2024 - Norovirusul este cunoscut ca o cauza comuna a bolilor gastrointestinale, fiind extrem de contagios, mai ales in medii precum școlile și gradinițele The post SITUAȚIE DE URGENȚA IN ȘCOLI Autoritațile incearca sa gestioneze raspandirea rapida a Norovirusului first appeared on Informatia Zilei .

Stare de urgența in Haiti. Liderul unei bande incearca sa-l inlature pe premier

11:05, 04.03.2024 - Autoritațile din Haiti au declarat stare de urgența in intreaga țara. Masura a fost luata ca urmare a violențelor izbucnite in weekend. Șeful unei bande a solicitat demisia premierului țarii și a declanșat confruntari violente, inclusiv la doua inchisori.

(video) Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:51, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt „asuprite de Chișinau”.

Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:46, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt asuprite de Chișinau.

Cubanezii fug, iar autoritațile ii cheama inapoi

21:25, 17.02.2024 - Țarile din intreaga lume refuza sa primeasca inapoi solicitanții de azil respinși in Germania și UE. La cealalta extrema, comuniștii din Cuba implora, practic, sa-și aduca inapoi compatrioții care au emigrat ilegal in SUA. Exista un calcul in spate. Comuniștii din Cuba au anunțat creșteri importante…


Ce parere ai despre aceasta stire?