Pască cu brânză dulce şi stafide. Chef Adrian Hădean dezvăluie secretele unui preparat delicios, cu o textură fină
Publicat:Ingrediente necesare pentru pasca cu branza si stafide
Pentru aluat
10 grame drojdie 500 g faina 3 lingurite zahar un ou coaja rasa de la o lamaie 125 ml lapte 80 grame untPentru umplutura
300 grame branza de vaci o cana de zahar stafide coaja rasa de la o lamaie 2 oua 3 linguri de fainaCum faci cea mai buna friptura de miel. Chef Sorin Bontea dezvaluie secretul unui preparat fraged, care ti se topeste in gura
Cum prepari pasca cu branza si stafide dupa reteta lui Chef Adrian HadeanDrojdia se pune la inmuiat in lapte cu zahar.
Laptele, untul si zaharul se pun…
Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…
Sursa articol: romaniatv.net
Stiri pe aceeasi tema
Pasca tradiționala cu multa branza și stafide. Ceva mai gustos nu ai mancat, cum se prepara
20:16, 03.05.2024 - Un preparat ce, pentru mulți romani, este aproape sinonim cu cele mai importante sarbatori creștine din an. Daca vrei sa iți rasfeți familia și musafirii cu un deliciu culinar, trebuie sa incerci aceasta rețeta de pasca tradiționala cu multa branza și stafide. Desert tradițional de Paște In multe regiuni…
Ce branza se folosește la pasca. Doar așa iți va ieși delicioasa și cu suficienta umplutura
12:15, 26.04.2024 - Pasca este desertul nelipsit de pe masa de Paște. Un aluat de cozonac ce conține o umplutura aromata și dulce de branza și stafide, decorata cu o cruce facuta din aluat. Acest preparat este delicios atat in varianta clasica, cat și in cele mai moderne precum pasca cu ciocolata, pasca fara aluat sau…
De Paște, poți sa ai o ARENA de delicii pe masa: platouri, pasca cu branza dulce sau sarata și cozonac Babka de la Arena by Casa EMA
09:05, 18.04.2024 - Nu aveți timp sa pregatiți bunatați pentru masa de Paște? Nu e nicio problema! ARENA by Casa EMA va sare-n ajutor cu o mulțime de delicii, pentru toata familia. Nu trebuie decat sa comandați ceea ce va face cu ochiul, iar cei de la ARENA se ocupa de toate detaliile. Va doriți sa-i surprindeți pe cei…
Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu și Florin Dumitrescu revin la Pro TV dupa 10 ani
09:40, 17.04.2024 - Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu și Florin Dumitrescu revin la Pro TV dupa 10 ani Chef Florin Dumitrescu, Chef Catalin Scarlatescu și Chef Sorin Bontea nu mai fac parte din echipa Chefi la Cuțite de pe Antena 1. Acest lucru este deja de notorietate, iar scandalul plecarii lor a ținut mult timp primele…
Lovitura pentru Antena 1: Șefii se intorc la PRO TV
12:20, 16.04.2024 - Au inspirat milioane de romani prin gastronomie, au daramat granițele bucatariei de acasa și, cu pasiune, au transformat fiecare farfurie intr-o adevarata opera de arta. Au aratat ca și cei pasionați pot deveni chefi in adevaratul sens al cuvantului. PRO TV anunța jurații sezonului 9 MasterChef Romania: Sorin…
Copil in coma, dupa ce a mancat o bucata de branza infestata cu E-coli: 'Face 30 de crize pe zi'
02:10, 01.04.2024 - Un copil de doar patru ani a intrat in coma, dupa ce a mancat o bucata de branza infestata cu E-coli. Micuțul este in coma deja de 7 ani, iar parinții sai au cerut retragerea imediata a marcii de lactate. Potrivit parinților sai, baiatul 'este lovit de 30 de crize de epilepsie' in fiecare zi și ia…
De ce medicul Virgiliu Stroescu nu recomanda mamaliga cu branza și smantana, preferata milioanelor de romani
22:10, 20.02.2024 - Cu o istorie bogata și radacini adanci in cultura romaneasca, mamaliga cu branza și smantana este unul dintre cele mai indragite feluri de mancare. Pregatit din faina de porumb fiarta in apa cu sare și servit alaturi de branza, telemea sau urda, cu smantana, acest preparat simplu și delicios a fost…