Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PAS propune să fie interzise băuturile alcoolice energizante

Publicat:

si Solidaritate au pregatit o initiativa legislativa care vine sa interzica bauturile alcoolice energizante. Potrivit lor, in 2021 in Moldova au fost consumate 600 de tone de asemenea bauturi, fiind inregistrata o crestere de trei ori fata de anul precedent, transmite IPN.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Partidul Nostru propune ca 5% din banii obținuți din vanzarea produselor alcoolice și a țigarilor sa fie direcționați pentru tineret și sport

18:45, 18.05.2024 - Partidul Nostru ofera soluție pentru susținerea sportului moldovenesc. Formațiunea politica propune ca 5% din banii obținuți din vanzarea produselor alcoolice și a țigarilor sa fie transferați pe un cont destinat dezvoltarii tineretului și sportului.

Bauturile energizante ameninta sanatatea fizica si mintala a copiilor. Parinți sunt ingroziți: „Am crezut ca e pe moarte”

12:50, 28.04.2024 - Cercetarile publicate in luna ianuarie a acestui an au constatat ca la copii consumul de bauturi energizante este asociat cu o gama larga de riscuri legate de sanatatea fizica, dar si de cea mintala.

Președintele Parlamentului moldovean indeamna toate partidele sa promoveze aderarea Rep. Moldova la UE

16:25, 19.04.2024 - Proiectul privind desfașurarea referendumului republican constituțional pe tema aderarii la UE a fost inregistrat in Parlament, a anunțat Igor Grosu, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate și al Legislativului de la Chișinau, indemnand partidele sa promoveze aderarea țarii la Uniune.

Vanzarea bauturilor energizante minorilor, interzisa de Parlament. Legea merge la promulgare

16:00, 20.02.2024 - Tinerii sub 18 ani nu vor mai avea voie sa cumpere bauturi energizante, a decis marți, 20 februarie, Camera Deputaților, in calitate de for decizional.Legea, votata cu 238 de voturi pentru, unul impotriva si 12 abtineri, prevede interzicerea vanzarii bauturilor energizante care contin cafeina, taurina,…


Ce parere ai despre aceasta stire?