Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Papa Francisc va avea cont pe Instagram

Publicat:

Anuntul deschiderii contului pe aceasta retea sociala intervine dupa ce, in februarie, l-a primit la Vatican pe consilierul delegat al Instagram, .

In timpul intalnirii, ei au discutat despre „puterea imaginilor pentru a uni persoanele de diferite culturi“, potrivit lui Systrom.

Contul de Instagram al papei se adauga astfel contului de pe Twitter, unde este prezent cu numele @Pontifex si care are peste 24.000 de followeri.

Contul pe Twitter, creat cu bunavointa papei emerit Benedict al XVI-lea, a fost inaugurat la 12 decembrie 2012 in opt…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dinicu este insarcinata. Cine este iubitul actriței și cum a facut anunțul ca vor deveni parinți. „Mai bine sa aflați de la mine”

10:35, 01.06.2024 - Anca Dinicu, in varsta de 34 de ani, este insarcinata pentru prima oara și a facut anuntul astazi, de Ziua Copilului. Actrița din serialul Vlad, difuzat de Pro TV, a publicat și o imagine cu iubitul ei și a marturisit ca ea și Georgian, barbatul alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste,…

Reacția lui Cosmin Seleși dupa ce s-a aflat ca Bontea, Scarlatescu și Dumitrescu revin la „MasterChef”, la Pro TV: „Bine, ba!”

16:16, 16.04.2024 - Cosmin Seleși s-a bucurat ca ii va avea din nou colegi de trust pe Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu și Florin Dumitrescu. Cei trei bucatari revin la Pro TV, ca jurați ai sezonului 9 „MasterChef”. Astazi s-a aflat ca Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catalin Scarlatescu revin la Pro TV, ca vor fi jurați…

Anunțul facut de Speak și Ștefania, dupa 7 ani de relație: „Nu credeam niciodata”. Artista a renunțat la inelul de logodna

11:35, 09.04.2024 - Speak și Ștefania formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc, iar de curand cei doi au implinit 7 ani de relație. Artista a renunțat la inelul de logodna și a explicat de ce nu il poate purta.Speak și Ștefania sarbatoresc un moment cu adevarat special in viața lor - cei…

Se pregatește inmormantarea Papei! Unde a cerut sa fie ingropat

12:05, 05.04.2024 - Papa Francisc a simplificat ritualul funerar pentru papi, iar trupul sau nu va fi expus in public, dupa cum dezvaluie in cartea „Succesorul”, in care vorbește pentru prima data despre relația sa cu Benedict al XVI-lea și confirma ca va fi inmormantat in Bazilica Santa Maria Maggiore, și nu in grotele…

Papa Francisc, mesaj la slujba de Inviere de la Vatican: „Daca ii permitem lui Iisus sa ne ia de mana, niciun eșec nu ne va condamna la deznadejde”

17:50, 31.03.2024 - Papa Francisc a luat parte la Slujba de Inviere de la Bazilica Sfantul Petru, sambata seara, dupa ce si-a anulat in ultima clipa participarea la procesiunea din Vinerea Mare la Colosseumul din Roma, scrie news.ro.

Papa Francisc spune ca l-a intrebat pe Maradona despre „Mana lui Dumnezeu”

15:35, 15.03.2024 - Papa Francisc afirma ca l-a intrebat pe Diego Maradona despre „Mana lui Dumnezeu”, probabil cel mai notoriu gol neregulamentar inscris vreodata intr-un meci de fotbal, cand l-a primit pe fotbalistul din țara sa natala la Vatican, relateaza Reuters.

Zelenski ii raspunde dur Papei: „Biserica este cu oamenii, in prima linie, si nu la 2.500 de km distanta, de unde sa medieze virtual”

09:40, 11.03.2024 - Președintele Volodimir Zelenski a reacționat dur, duminica seara, dupa ce Papa Francisc a indemnat Ucraina sa aiba curajul sa ridice steagul alb și sa negocieze cu Moscova, afirmand ca in razboiul impotriva Rusiei, adevaratii lideri spirituali sunt in prima linie si ii ajuta pe oameni cu rugaciuni,…


Ce parere ai despre aceasta stire?